Back to top
damm

El CF Damm signa un conveni de col·laboració amb el Venezia FC

L’acord amb el club italià s’emmarca dins l’estratègia d’expansió internacional de l’entitat per trobar noves oportunitats de futur per als jugadors i les jugadores que es troben en etapa juvenil.

El conveni entre la Damm i el Venezia té diverses finalitats. En l’aspecte formatiu, permetrà el creixement i el desenvolupament de l’àrea de metodologia a través de l’intercanvi de coneixement entre les dues institucions. I en el vessant futbolístic, obrirà noves vies professionals per als esportistes cervesers i la possibilitat d’organitzar partits amistosos i d’altres trobades.

De fet, la primera actuació d’aquest acord serà la participació de tots dos clubs en el Torneig Pasquale Miele de categoria infantil, que es jugarà el pròxim mes de maig a la ciutat de Nàpols.

El CF Damm continua apostant per la projecció internacional i aquest conveni se suma als que es van signar en el passat amb el Bayer Leverkusen alemany i el Fenerbahçe turc, entre altres.

“Estem molt contents de poder obrir nous camins que ens ajudin a millorar les possibilitats de futur dels nostres jugadors i jugadores”, ha expressat Marc Pinyol, coordinador de futbol 11 del CF Damm. “Tenim molt talent en el nostre Club i treballem per potenciar-lo al màxim i en totes les vies possibles”.