Back to top
Filosofia

Filosofia

Molt més que una escola de futbol per a nens

Des del 1954 el CF Damm ha mantingut inalterable un mateix objectiu: promoure la formació esportiva i humana mitjançant la pràctica del futbol.

Un compromís que, amb el pas del temps, ens ha convertit en una escola de referència a nivell estatal, amb èxits tant col·lectius com individuals sustentats en uns valors irrenunciables:

Esportivitat

Més que formar esportistes, mitjançant l'esport formem persones, estimulant l'educació i el respecte envers els companys, els àrbitres, els contraris i l'afició, portin els colors que portin. Tenim un estil característic i ens agrada que ens reconeguin per això, tant dins com fora del terreny de joc.

Companyonia

Des del primer dia, els convidem a unir-se a una família en què ningú és tan bo com la suma de tots i totes, en què els únics èxits que es persegueixen són els èxits col·lectius i en què el talent individual treballa al servei de l'equip. I és que tant a la vida com al futbol, la unió fa la força.

Afany de superació

Sabem que els límits només són barreres que s'han de superar, i els animem a aprofitar totes les experiències de la vida, bones i dolentes, per convertir-les en oportunitats que els ajudin a aconseguir-ho. Perquè amb actitud, amb esforç i amb disciplina no hi ha res impossible.

Professionalitat

La missió de tota escola de futbol per a nens i nenes és preparar-los perquè continuïn amb la seva progressió més enllà dels límits del club. Al llarg dels anys, són molts els que s'han incorporat a grans equips tant a nivell nacional com internacional, un pas en el qual el paper de l'entitat es limita a assessorar sense percebre cap retribució.

Les nostres instal·lacions

Partits i entrenaments

Municipal d'Horta

On?
Coordinació tècnica Futbol 11
De 16 h a 21 h els dies laborables
Partits i entrenaments

CEM Teixonera - Vall d'Hebron

On?
Telèfon
Coordinació tècnica Futbol 7 i Femení
De 18 h a 21.30 h els dies laborables
Seu social

Antiga Fàbrica Estrella Damm

On?
Telèfon
Seu social de la Fundació Damm
De 8 h a 18 h els dies laborables
Oficines

La Selva

On?
Telèfon
Seu logística del CF Damm
De 16 h a 20.30 h els dies laborables