Back to top
bayer

La Damm tanca un acord amb el Bayer Leverkusen

El Club de Futbol Damm ha tancat un acord de col·laboració amb el Bayer Leverkusen que permetrà a la Damm i els seus jugadors tenir noves oportunitats en el futbol europeu. El vincle també contempla la possibilitat de disputar un partit amistós entre els juvenils de la Damm i el Bayer, encara pendent de decidir la data i el lloc.

L’acord s'ha formalitzat aquest mes de febrer a Alemanya. El Club, representat pel director esportiu, Albert Puigdollers, i pel coordinador general de la Fundació Damm, Àlex Galí, es va reunir amb el CEO del Bayer Leverkusen, Fernando Carro, i el director esportiu, exjugador i capità del Bayer, i exinternacional amb la selecció d’Alemanya, Simon Rolfes.

Puigdollers i Galí van visitar les instal·lacions esportives del Bayer Leverkusen, on juguen els seus equips des de benjamins fins a cadets, i també els femenins, a més del gimnàs, els vestidors i la sala d’estudi. També van visitar l’estadi del club, el BayArena, seu logística del primer equip i dels juvenils, els camps d’entrenament annexos i el servei mèdic del club. Posteriorment, els representants del club cerveser van assistir en directe al partit de la Bundesliga entre el Bayer Leverkusen i el Bayern de Munic, amb victòria local.

L’endemà, Puigdollers i Galí es van desplaçar a Dortmund amb el director esportiu, Simon Rolfes, per veure el partit de juvenils entre el Borussia Dortmund i el Bayer Leverkusen. Allà, van poder visitar les instal·lacions del Borussia amb el director esportiu del club, Sebastian Kehl, exjugador del Borussia Dormund i de la selecció alemanya.

L’acord amb el Bayer Leverkusen, un dels grans equips alemanys i un dels clubs europeus amb més tradició històrica, és un nou pas en la voluntat del CF Damm de fomentar vincles de futur amb institucions esportives de caràcter internacional.