Back to top
fenerbahce

Tres juvenils cervesers entrenen amb el Fenerbahçe

Joan Bergé, Karim L’Koucha i Dani Molina (Juvenil A) van completar una setmana d’entrenaments amb l’equip juvenil del Fenerbahçe SK turc. Els jugadors cervesers, acompanyats pel tècnic Joan Cañadas, un dels membres de l’staff del primer equip, van realitzar una estada de quatre dies a Istanbul on van poder entrenar-se amb un dels equips més llorejats de la Superlliga turca.

A banda de demostrar les seves habilitats al terreny de joc, els integrants de l’expedició cervesera van visitar l’estadi Şükrü Saracoğlu, seu dels partits del primer equip del Fenerbahçe, i van conèixer alguns dels integrants de l’actual plantilla dels canaris grocs, com l’exporter de l’Espanyol Carlos Kameni.

Aquesta visita a Turquia s’enmarca dins de la voluntat d’expansió del Club de Futbol Damm, que ha centrat una de les seves àrees d’actuació en la cerca d’oportunitats de caràcter internacional per als seus jugadors. Anteriorment, el Club ha viatjat a països com Noruega, Suïssa o Alemanya per establir vincles d’unió amb clubs professionals.