Back to top
sopar

Torna el sopar de llegendes a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm

L’Antiga Fàbrica Estrella Damm va tornar a acollir un sopar d’exfutbolistes històrics celebrat conjuntament pel CF Damm i Legends Trophy, empresa organitzadora del torneig de pàdel de llegendes que ha repetit segona edició aquesta setmana a Barcelona.

El president del CF Damm i conseller de la companyia, Ramon Agenjo, va ser l’amfitrió d’un grup destacat d’esportistes que van poder gaudir d’un àpat privat a càrrec de Nandu Jubany, qui va cuinar en directe per a tots els assistents.

Entre els exfutbolistes convidats van repetir assistència estrelles internacionals com Carles Puyol, Francesco Totti, Vincent Candela, Luigi di Biagio, Tomas Locatelli, Javier Saviola o Christian Panucci. Aquest últim va atendre els mitjans del Club en una entrevista que es podrà llegir en la primera edició de la revista Pilota a terra de la temporada que ve.

La llista d’exfutbolistes la van completar noms de la talla de Pablo Zabaleta, Xabi Prieto, Donato, Milinko Pantić, els excervesers Martín Posse, Roger Garcia i Dani García Lara, el seleccionador català Gerard López, el director esportiu del Club Albert Puigdollers, o Sergi Barjuan, Luis García Sanz, Miguel Ángel Mista, Julio Salinas, Víctor Muñoz i Luis Milla, entre d’altres.