Back to top
JA

Sopar de llegendes a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm

L’Antiga Fàbrica Estrella Damm va acollir un sopar d’exfutbolistes històrics organitzat conjuntament pel CF Damm i Legends Trophy, empresa organitzadora del torneig de pàdel de llegendes que s’ha celebrat aquesta setmana a Barcelona.

El president del CF Damm i conseller de la companyia, Ramon Agenjo, va ser l’amfitrió d’un grup destacat d’esportistes que van poder gaudir d’un àpat privat a càrrec de la cuina de Nandu Jubany.

Entre els exfutbolistes convidats van destacar Carles Puyol i Francesco Totti, dos il·lustres jugadors de la categoria “one club man” que van desenvolupar la seva trajectòria professional íntegrament en un sol club, el Barça i la Roma respectivament, a més de ser campions del món amb Espanya (2010) i Itàlia (2006).

El director executiu del CF Damm, Carles Domènech, va fer entrega d’una samarreta cervesera personalitzada a Totti, qui va tenir l’amabilitat d’atendre els mitjans del Club en una entrevista que es podrà llegir en la pròxima edició de la revista Pilota a terra.

La llista d’exfutbolistes la van completar noms de la talla de Christian Panucci, Stefano Fiore, Luigi di Biagio, Vincent Candela, Javier Saviola, els neerlandesos Frank i Ronald de Boer, Gio van Bronckhorst, Patrick Kluivert i Roy Makaay, els excervesers Martín Posse, Roger Garcia i Dani García Lara, el seleccionador català Gerard López, el director esportiu del Club Albert Puigdollers, o Luis García Sanz, Fran González, Julio Salinas, Pichi Alonso, Víctor Muñoz, Luis Milla i Ángel Cuéllar, entre d’altres.