Back to top
JA

Arrenca la temporada!

La temporada 2020/21 del CF Damm ja està en marxa. Els tres juvenils del Club i el Cadet A han protagonitzat el primer dia d’activitat futbolística després de més de cinc mesos d’aturada.

Els equips cervesers han completat una sessió d’entrenament al Municipal d’Horta que marca l’inici del curs futbolístic, encara sense dates oficials per a la tornada a la competició. El director executiu, Carles Domènech, el director esportiu, Albert Puigdollers, i el coordinador de futbol 11, Gerard Roca, han donat la benvinguda a les plantilles en nom del president Ramon Agenjo.

L’entrenador del Juvenil A, Luis García, ha destacat la felicitat de tornar a la feina i de retrobar-se amb tothom. “Estic molt content de veure els nois amb ambició i amb unes cares d’il·lusió tremendes per jugar a futbol. Han arribat tots molt bé i tinc moltes ganes de començar a treballar amb ells”, ha declarat el tècnic del primer equip.

La resta d’equips, des del Cadet B fins al Benjamí B, a més del Juvenil Femení, iniciaran els entrenaments a la Teixonera la setmana que ve. A més, el primer equip i les noies es concentraran a Puigcerdà.

El CF Damm ha establert un protocol contra la Covid-19 en el retorn a l’activitat normal per garantir la seguretat de totes les persones que formen part de la institució, així com de les seves famílies.