Back to top
JA

La pretemporada començarà el 17 d'agost

L’inici del curs futbolístic del Club de Futbol Damm ja té data confirmada. El pròxim dilluns 17 d’agost tornarà a rodar la pilota al Municipal d’Horta pels tres juvenils de l’entitat i pel Cadet A.

La resta d’equips, des del Cadet B fins al Benjamí B, a més del Juvenil Femení, iniciaran els entrenaments a la Teixonera la setmana següent, el dilluns 24 d’agost.

El Juvenil A de Luis García, que complirà la seva segona temporada al capdavant del primer equip de la Damm, es concentrarà com és habitual a Puigcerdà del 31 d’agost al 8 de setembre a les instal·lacions del Campus Cerdanya, on té previst disputar un parell d’amistosos. El Juvenil Femení també farà una estada a Puigcerdà el cap de setmana previ. Serà la primera vegada des de la seva creació que l’equip femení del Club realitzarà un stage de pretemporada.

Després d’una llarga espera, torna el futbol

S’hauran complert cinc mesos sense activitat futbolística al Club després de l’esclat de la pandèmia del coronavirus, que va obligar a posar fi a la temporada de manera abrupta i que, entre altres afectacions, no va permetre acomiadar els jugadors i les jugadores de la generació del 2001 que finalitzaven l’etapa de futbol base en el tradicional sopar de cloenda.

Així doncs, la temporada 2020/21 començarà amb cares noves i moltes ganes de tornar a sentir la pilota als peus damunt la gespa, però, al mateix temps, amb una bona dosi d’incertesa al voltant de com quedaran organitzades les competicions a falta que ho concretin les federacions espanyola i catalana. L’inici de la Divisió d’Honor Juvenil s’albira pel primer cap de setmana d’octubre, data que no està confirmada oficialment per les institucions competents.