Back to top

Preguntes freqüents

Es paga alguna quota per jugar al CF Damm?

No, el club es fa càrrec de totes les despeses relacionades amb els equips, inclòs el material esportiu, les assegurances, les quotes de la FCF, els honoraris dels entrenadors, etc.

El CF Damm forma part de la Fundació Damm, una entitat privada sense ànim de lucre que té com a objectiu promoure la formació esportiva i humana de joves futbolistes mitjançant beques per al seu desenvolupament.

Com s'hi pot jugar, al CF Damm?

A les categories de Juvenils, Cadets i Infantils, les incorporacions són per captació directa. Els serveis tècnics del club porten a terme un seguiment exhaustiu de les diferents competicions per seleccionar les futures incorporacions als diferents equips del CF Damm.

A les categories  Aleví i Benjamí es fa servir el mateix sistema, tot i que un cop l'any es realitza una convocatòria de prova lliure i voluntària per donar oportunitats a tothom que desitgi presentar-s'hi. L'assistència a aquestes proves es regula mitjançant un sistema d'inscripcions estricte que es publica a la pàgina web del club després de Setmana Santa. Enguany el termini d'inscripció ja està tancat.

Puc comprar una samarreta del CF Damm?

No. Les samarretes, així com la resta d'indumentària oficial del club, no estan disponibles per a la venda al públic. Només els jugadors i les jugadores que finalitzen la seva etapa formativa l'últim any de Juvenils reben una samarreta personalitzada com a obsequi i record.

On puc aconseguir la revista del club?

La revista Pilota a terra i les altres publicacions del club es poden descarregar de manera gratuïta en aquest mateix web.