JB

Victòria per seguir a dalt

Nàstic Manresa 0-1 JUVENIL B

Jordi Pineda, departament de comunicació.

Partit corresponent a la jornada 14 de Lliga Nacional Juvenil, disputat al Camp de Futbol Club Gimnàstic Parc i arbitrat pel col·legiat Cobos Pujol.

Victòria treballada del Juvenil B per tornar a sumar de tres i seguir a dalt. Després de perdre el cap de setmana passat en un partit on va merèixer molt més, els nois de Genís Sampietro s'han sobreposat i han tornat a guanyar amb un partit molt complet a Manresa. Davant un rival ordenat i competitiu, els cervesers han aconseguit imposar el seu futbol i han dominat a través de la pilota, trepitjant molt camp contrari i generant des del principi ocasions suficients per poder haver marxat amb un marcador més ampli. Tot i que el gol de la tranquil·litat no ha arribat, han sabut també defensar el resultat en uns darrers minuts on els locals han volgut esgotar les seves opcions, i se situen segons amb 25 punts a només quatre del líder, el Girona.

En un inici de partit amb molt ritme, els cervesers s'han fet amb el control i han amenaçat la porteria local ben d'hora. Al minut tres Juan ja ha avisat amb una bona maniobra dins l'àrea que ha culminat amb un xut potent que ha atrapat el porter, i poc després Derek ho ha tornat a provar amb un tir des de fora l'àrea. L'extrem cerveser, molt actiu en atac, ha fregat el gol al quart d'hora de joc amb una rematada creuada que ha sortit fregant el pal llarg, i l'equip ho ha seguit intentant durant el primer temps davant un rival sòlid al darrere.

Els locals, que s'han topat també amb un Juvenil B molt seriós en tots els aspectes del joc, gairebé no han trobat la porteria d'Aljama i l'acció més perillosa del primer temps ha arribat amb una rematada a la sortida d'un córner. Però les millors ocasions han seguit sent pels de l'estrella, que abans del descans s'han tornat a quedar a prop d'obrir el marcador amb dues arribades més de Derek. L'extrem cerveser ho ha provat primer amb un xut des de fora l'àrea i, just despés, ha guanyat línia de fons i la seva rematada, amb poc angle, l'ha tret el porter amb el peu al primer pal.

La represa ha començat de nou amb els cervesers molt actius i buscant des del principi un gol que, tot i merèixe'l, es resistia. Robert, a pilota aturada, ha rematat fora amb el cap al primer minut, i en la jugada següent Javi Sarasa ho ha tornat a provar amb un xut massa centrat després d'una bona conducció. El Nàstic Manresa ha replicat amb un contracop que ha resolt Aljama, i de tant insistir al final ha arribat la recompensa. Amb una gran jugada personal, Jan Coca ha recorregut tota la banda dreta, ha encarat el defensa dins l'àrea i ha acabat assistint al segon pal perquè Derek creués la pilota i fes pujar el merescut 0-1 al marcador.

L'equip ha tingut l'opció de sentenciar al tram final amb una rematada d’Steph dins l'àrea que ha marxat alta, i també Juan ha buscat el segon amb un xut que ha aturat el porter. Amb un resultat ajustat tot i els mèrits realitzats pels cervesers, els locals han buscat l'empat a través d'accions aïllades. Cap d'elles ha trobat porteria, amb dos xuts que han marxat fora i una rematada de cap a l'últim minut que ha sortint fregant el pal, i és que l’equip ha sabut defensar el resultat i s'ha endut una victòria tant treballada com merescuda. La quarta d’aquesta temporada fora de casa, i ja acomula sis desplaçaments consecutius invicte.

Dissabte vinent el Juvenil B rebrà la visita del Figueres a casa en l'últim partit abans del Nadal.