JF

Victòria lluitada

JUVENIL FEMENÍ 4-2 Manu Lanzarote

Jordi Pineda, departament de comunicació.

Partit corresponent a la jornada 27 de Preferent Femení Juvenil, disputat al Municipal d'Horta i arbitrat pel col·legiat Rivera López.

Tres punts importants pel Juvenil Femení que deixen ben encarada la seva classificació per a la Copa Catalunya. Les cerveseres han estat superiors al rival i han disposat de les millors ocasions, però han perdonat molt i han hagut de patir fins al final per certificar la victòria.

El duel s'ha posat de cara molt d'hora. Una bona acció de Gómez per la banda dreta ha acabat amb la pilota al fons de la xarxa després que la portera aturés en primera instància el xut i la central se l’introduís dins la seva porteria sense voler. Un altre cop Gómez l'ha tingut al quart d'hora de joc, però una defensa ha salvat sota pals, i Pujol no ha pogut acabar entre els tres pals una centrada boníssima de Berenguer que l'ha deixat sola al segon pal. També Torre ha vist com li anul·laven un gol per un fora de joc molt just.

Finalment ha estat Gil, a assistència de García, qui ha posat més terra pel mig. Però tot i dominar, les vermelles patien en alguns trams la pressió alta de les visitants, que el poc perill que han generat ha estat en recuperacions prop de l'àrea i a pilota aturada. Al límit del descans, les terrassenques han aprofitat una imprecisió defensiva per retallar distàncies a través de Minerva rematant una centrada al segon pal. Mantenien així el partit obert tot i la desigualtat sobre el verd.

A la represa, es complicava encara més el partit per a les vermelles, que veien com a la sortida d'un córner Ivet establia l'empat. Ha estat just després que l'àrbitre anul·lés el tercer a Pujol en un dos contra un de Gil i ella amb la portera en entendre que ha rebut la passada avançada tot i venir del darrere. La reacció ha estat immediata amb un xut de Gómez que ha marxat fregant el pal, i deu minuts més tard Nerea Torre ha tornat a posar la Damm per davant caçant la segona acció d'un córner dins l'àrea i batent la portera amb un xut alt i potent.

Berenguer ha pogut sentenciar amb un tir de falta directa des de tres quarts, però s'ha estavellat al travesser i la Damm ha sabut patir per mantenir el mínim avantatge fins al final. Les vermelles han matat el partit amb un bon gol de García des de la frontal de l'àrea gran, i ja a l'afegit han fet el cinquè però l'àrbitre l'ha tornat a anul·lar per una falta que no s'ha apreciat. De fet, les noies de Jessica Rodríguez estàven celebrant el gol i les visitants han aprofitat per muntar una contra sense oposició que Yaiza ha salvat davant tres atacants del Manu Lanzarote.

Al final, els tres punts s'han quedat a casa i les vermelles visitaran aquest dissabte el Santa Susanna (16.15 h) en l'avantpenúltim partit abans d'abaixar el teló de la lliga regular.