MENORCA

Victòria de futbol

Atlético Villacarlos 0-5 JUVENIL A

Es Castell, Maó, Menorca. Ignasi Cardó, cap de premsa

Partit corresponent a la jornada 5 de Divisió d’Honor Juvenil, disputat a la Zona Deportiva Sergio Llull i arbitrat pel col·legiat Eiriz Mata.

Victòria incontestable del Juvenil A cerveser contra l’Atlético Villacarlos per 0-5. La Damm ha imposat el seu model de joc des de l’inici i ha generat nombroses ocasions de gol per acabar emportant-se els tres punts de Menorca amb autoritat.

Els nois de Luis García han mostrat la seva millor cara només saltar a la gespa. Molt intensos i concentrats, els jugadors del conjunt de l’estrella no han volgut patir riscos davant un rival aparentment desconegut en un camp de dimensions petites. En uns primers minuts fulgurants, els visitants han avisat amb un xut llunyà d’Avilés i un intent de Suaibo des de la banda esquerra.

Els vermells han estat superiors en totes les fases del joc per desesperació d’un Villacarlos que no arribava a contrarestar la qualitat dels cervesers. Martí Riera ha tingut el gol després d’una gran acció de Martí Alba amb Suaibo, que ha destrossat els laterals entrant contínuament com un punyal per les bandes.

El primer gol ha estat una magnífica jugada col·lectiva que ha iniciat Túnez sacant des de la línia de fons per Martí Alba, que ha guanyat altura i ha buscat a Avilés, qui de primeres ha trobat a Riera i ha combinat amb Poch, que ha descarregat de cullera per la cavalcada de Suaibo per la dreta. Ha superat un rival en el regat i l’ha posat al punt de penal, on Poch ha habilitat perquè Avilés rematés dins la xarxa. Brillant execució de tot l’equip per avançar-se en el marcador.

La Damm ha merescut marxar al descans amb un avantatge més ampli. Poch ha provat sort amb un xut centrat des de la frontal de l’àrea, i Aitor s’ha precipitat amb una rematada que no ha trobat porteria després de rebre la passada de Riera. Acabarien marcant el segon els visitants al minut 42. Riera ha arrencat la conducció a la zona de tres quarts per acabar cedint l’esfèrica a Avilés, que amb una gran rematada precisa al primer pal signava el seu doblet i aplanava el camí cap a la victòria.

El resultat estava de cara pels vermells, que han afrontat la segona part amb la mateixa intensitat, sense relaxar-se ni donar un mínim d’opcions als menorquins, conjurats a tancar el marcador el més aviat possible. Martí Riera ho ha buscat amb un xut desviat i no ha perdonat Suaibo al 58’. Xut de rosca del guineà des de la frontal amb l’interior del peu, imparable pel porter.

Partit sentenciat i mitja hora final on els de Luis García no han deixat d’atacar. Aitor ha vist com li anul·laven un golàs per fora de joc dubtós després d’una gran passada d’Alba. I, de nou Aitor, veia com se li resistia el gol en rematar una assistència de Poch que el porter rebutjava amb encert. Acabaria tenint la recompensa el davanter en aprofitar un refús dins l’àrea en una pilota morta després d’una rematada de Carlos.

En el tram final del matx, Jose ha volgut sumar-se a la festa anotant el seu gol. El porter li ho ha impedit primer refusant el seu cop de cap. En la jugada següent, unes mans dins l’àrea en una centrada de Tijan li han permès tancar la golejada des del punt de penal.

Gran resultat del Juvenil A de la Damm, que no ha vacil·lat en cap moment i ha merescut la victòria, i es manté a la part alta de la Divisió d’Honor després de les cinc primeres jornades. La setmana que ve, els de Luis García rebran el Lleida a Horta.