JA

Victòria esbojarrada

JUVENIL A 3-2 Cerdanyola

Ignasi Cardó, cap de premsa

Partit corresponent a la jornada 2 de la fase de campions de Divisió d’Honor Juvenil, disputat al Municipal d’Horta de Barcelona i arbitrat pel col·legiat Sánchez Rico.

Tres punts més ha sumat el Juvenil A en un duel vibrant contra el Cerdanyola que ha arribat viu als minuts finals tot i el domini general dels homes de Luis García. Cervesers i vallesans han imprès un ritme frenètic que ha regalat gols i ocasions clares als espectadors del Municipal d’Horta.

Corria tot just el minut 6 quan els visitants han aconseguit avançar-se en el marcador. El davanter Jordi Martín ha caçat un refús de la defensa local i ha empalat la pilota de primeres per marcar un gol de bella factura. Sense temps per assaborir-lo, Raúl ha restablert les taules a continuació amb una acció molt similar. Pilota morta dins l’àrea controlada pel migcampista, que mareja els seus defensors abans de connectar un xut imparable a l’escaire. Un altre golàs de Raúl Martínez, que ja va anotar la setmana passada al camp del Nàstic.

Contagiats per l’èxtasi del gol, els cervesers han comptat amb un tram de partit on han generat molt perill i un bon grapat d’ocasions. Jawad rematava tou a les mans del porter i el Sarda sortia al contraatac en una jugada que ha resolt ben situat Darwin en l’un contra un. El partit no donava treva, i a l’altra àrea, Aaron es perfilava pel colpeig, ajustat a baix, que aturava el porter.

Els vermells havien aculat el Cerdanyola a camp propi i buscaven avançar-se en el marcador amb insistència. Iván no ha trobat porteria amb un xut que ha sortit desviat, i Aaron ha estat a punt de sorprendre el porter en finalitzar una passada llarga de Fuentes que semblava que es perdria per la línia de fons. I encara han tingut una oportunitat manifesta els de l’estrella amb un cop de cap de Raúl, que ha rematat un córner lliure de marca.

La Damm ha començat la segona part com ha acabat la primera, malbaratant una opció molt clara per fer pujar el segon gol… però al minut 50, aquest cop sí que ha entrat la pilota en una acció a pilota aturada. Vega la posa al cor de l’àrea petita i Serra rematada amb tot per avançar els homes de Luis García, que ho celebraven amb orgull.

Un minut més tard, el porter rival ha salvat el 3-1. Passada filtrada molt ben llegida de Jawad per Víctor, que ataca l’espai, controla, entra a l’àrea i finalitza en l’un contra un. Les ganes i la convicció han sigut clau per acabar sumant el tercer gol. Una altra passada a l’espai, aquesta de Dome per Jawad, que va llarga, però l’extrem la lluita i fruit de la seva pressió provoca la recuperació de la pilota, supera el porter i remata a porteria buida per donar tranquil·litat als vermells.

Els cervesers tenien la victòria encarrilada, però han seguit atacant amb un punt de precipitació i no han pogut donar-li pausa al partit quan faltaven 20 minuts pel final. Dani ha tingut un xut que ha sortit fregant el pal abans que el Sarda es conjurés per treure un punt del Feliu i Codina. Els verds han pogut fer el segon, però Darwin ha aturat la rematada de l’atacant… i just després, han retallat distàncies els vallesans amb una altra jugada de recuperació després de pèrdua on l’excerveser Bernat ha castigat la sortida de pilota dels locals per marcar el 3-2.

En un tram final esbojarrat que els de l’estrella podrien haver pagat car, han seguit generant ocasions per eixamplar el resultat sense encert en la rematada. Una doble ocasió claríssima d’Alsina i Víctor no ha entrat i ha donat esperances als visitants. Tot i això, el Cerdanyola no ha acabat trobant el camí de l’empat i la Damm encara podria haver marcat el quart amb dos xuts amb intenció de Lucas i Dani que s’han topat amb el porter visitant, i que no han fet variar el marcador, que ha decretat una nova victòria pel Juvenil A.

La setmana que ve, els de Luis García visitaran el camp de l’Ebro aragonès el diumenge a la tarda.