Victòria d'impuls

JUVENIL A 3-1 Cornellà

Ignasi Cardó, cap de premsa

Partit corresponent a la jornada 5 de Divisió d’Honor Juvenil, disputat al Municipal d’Horta de Barcelona i arbitrat pel col·legiat Romero Freixas.

S’ha fet esperar fins a la cinquena jornada… però el Juvenil A ha pogut signar, per fi, la primera victòria de la temporada després de buscar-la amb molta insistència. Els cervesers han sabut estar concentrats en totes les fases del partit per acabar emportant-se un duel força igualat que no s’ha decidit fins al tram final.

El Cornellà ha dibuixat un plantejament combatiu que ha dificultat que els locals trobessin superioritats amb la pilota en joc, i que s’ha traslladat a la gespa en un matx amb poques ocasions de gol. Izan ha refusat un primer intent dels visitants abans que els de Luis García inauguressin el marcador a la mitja hora de joc. Almansa ha llegit la desmarcada a l’espai de Júnior i l’ha assistit amb precisió perquè aquest superés la sortida del porter i definís escorat, amb la cama esquerra, per fer pujar el primer gol a l’electrònic.

El conjunt del Baix Llobregat ha comptat amb dues oportunitats per empatar i ha tingut èxit en la segona, que igualava el partit abans d’arribar al descans. Izan ha tornat a negar-li el gol al conjunt verd-i-blanc amb una aturada brillant amb els peus, però no ha pogut fer res per evitar l’1-1 en una jugada trenada dels visitants que ha acabat finalitzant el lateral Pol amb una rematada de primeres a l’àrea petita.

La Damm ha generat més perill al segon temps i fruit de la seva persistència ha pogut desfer l’empat amb un gran gol de Yeray, que ha caçat el refús d’un córner per afusellar els visitants i fer un pas de gegant per aconseguir la victòria. Els vermells necessitaven sumar els tres punts i sabien que el primer a marcar tindria el camí molt fàcil per assegurar el botí. Amb el 2-1 el partit s’ha obert i els de Luis García han atacat per marcar el tercer.

A l’altra àrea, però, Izan encara ha tingut temps de fer una última aturada i evitar l’ensurt d’un Cornellà que ha vist com Almansa es fabricava dues ocasions que no han acabat en gol per poc. En la segona acció, una jugada personal arrencant des de banda dreta, ha anat superant rivals i ha colpejat tan ajustat que la pilota ha topat amb el pal i ha estat a res d’entrar.

Finalment, al temps afegit, Aliou ha executat la sentència amb un golàs de ‘folha seca’ des del balcó de l’àrea que ha deixat tots els espectadors del Municipal d’Horta embadalits.

Victòria vital pel Juvenil A cerveser, que agafa aire i escala posicions en la taula abans de visitar l’exigent camp del Zaragoza, diumenge que ve.