JB

Victòria d’equip

JUVENIL B 3-2 Cornellà

Jordi Pineda, departament de comunicació.

Partit corresponent a la jornada 6 de Lliga Nacional Juvenil, disputat al Municipal d’Horta de Barcelona i arbitrat pel col·legiat Mas López.

El Juvenil B segueix en dinàmica ascendent i avui s'ha imposat al Cornellà per sumar la tercera victòria consecutiva. Els de Genís Sampietro s'han trobat al davant un rival intens que ha intentat incomodar la sortida de pilota amb una pressió molt alta, però els cervesers han estat superiors, sobretot a la primera meitat, i han tingut les millors ocasions. Tot i posar-se 3-0, un penal i dues expulsions al tram final han acabat embogint un partit que els vermells han controlat durant molts minuts, si bé l'equip ha sabut patir i a partir de l'esforç col·lectiu ha acabat sumant tres punts molt merescuts.

En una recuperació a camp contrari, Marc Delgado ha tingut al quart d'hora la primera oportunitat clara per obrir el marcador, però el seu xut ha marxat fora. L'equip, que ha sotmès a través de la pilota un Cornellà que buscava forçar l'error, ha sigut protagonista sobre la gespa i uns minuts més tard ha tornat a fregar el gol amb un xut molt ben dirigit de Rodri que el porter ha enviat a córner. L'acció ha estat el preludi del primer, i és que Derek ha aprofitat la segona jugada del servei de cantonada posterior per acabar etzibant un tir creuat i potent des de la frontal de la petita que ha acabat al fons de la xarxa.

En una transició ràpida, els del Baix Llobregat han replicat amb un u contra u que han acabat finalitzant per sobre el travesser, i a la següent acció Robert, de nou a pilota aturada, ha intentat amb el cap un remat que també ha marxat alt. Encara abans del descans, Rodri ha rebut una passada amb profunditat per la banda dreta, i la seva centrada l'ha enviat cap a dins Marc Delgado arribant des de segona línia.

A la represa el guió no ha variat en excés, i l'equip s'ha seguit sentint còmode sobre la gespa. Al bon treball defensiu que permetia neutralitzar els intents del Cornellà s'hi ha sumat l'empenta ofensiva i Derek, de nou, s'ha plantat sol davant del porter després d'una transició ràpida de l'equip i l'ha superat creuant la pilota amb qualitat. Aquest cop, però, els visitants han aconseguit reaccionar de forma immediata i tan sols dos minuts després han retallat distàncies.

Amb el 3-1 al marcador i el partit controlat, els cervesers han vist com de cop i volta el tram final embogia. En una acció a la contra, el Cornellà ha aconseguit forçar i transformar un penal quan només faltaven deu minuts, i Nil ha vist la targeta vermella. L'àrbitre també ha expulsat Genís Sampietro poc després per protestar, i l'equip ha acabat amb nou jugadors sobre la gespa quan Robert ha vist la segona groga a l'afegit. Tot i això, els vermells s'han sobreposat a les adversitats i han resistit els intents dels visitants, que han buscat l'empat.

Amb el partit totalment trencat, Rodri fins i tot ha pogut sentenciar sortint amb velocitat, però el porter li ha aturat l'u contra u. Finalment els de l'estrella han acabat sumat tres punts molt treballats gràcies a l'esforç de tot l’equip, i diumenge vinent repetiran a Horta contra el Llagostera (18 h).