JF

Victòria contundent

Reus 0-5 JUVENIL FEMENÍ

Jordi Pineda, departament de comunicació.

Partit corresponent a la jornada 3 de Preferent Femení Juvenil, disputat a l’annex I de l’Estadi Municipal de Reus i arbitrat pel col·legiat Sospedra Roca.

El Juvenil Femení ha aconseguit retrobar-se a Reus amb la victòria en un partit en el qual ha estat molt superior al rival i ha deixat bones sensacions sobre la gespa. Les noies de Juli García, que no han permès a les locals trepitjar àrea en gairebé tot el matx, s'han instal·lat a camp contrari i han generat moltes arribades des del primer minut. Desi, de fet, ha obert el marcador només començar, i Tosti, Blanca i de nou Desi han anotat tres dianes més que els han permès arribar al descans amb un avantatge molt ampli. L'electrònic ha reflectit des de l'inici la superioritat sobre el terreny de joc, i Núria Pon a la segona part l'ha arrodonit amb el cinquè gol.

Les cerveseres han saltat amb molta fam al camp annex del Municipal de Reus, i no han donat opció a les locals en cap moment. Quan només s'havien jugat tres minuts, una passada llarga ha trobat a Desi sola, que s'ha plantat davant la portera local i l'ha superat amb una subtil vaselina. El gol ha donat encara més empenta a les de l'estrella, i pocs minuts després Ari Lozano ha provocat un penal que s'ha encarregat de transformar Tosti amb molta tranquil·litat ajustant la pilota al pal dret de la portera.

Amb el 0-2 a l’electrònic, la insistència sobre la porteria roig-i-negre ha continuat intacta davant un Reus totalment superat pel bon treball de les cerveseres, i Nerea s'ha quedat a centímetres de rematar a boca de canó una bona centrada de Desi. El tercer gol, però, l'ha acabat fent pujar Blanca uns minuts més tard en una incorporació a l'atac que ha culminat amb un potent xut creuat des de la frontal. I just abans del descans, de nou Desi amb una vaselina, però aquest cop des de tres quarts de camp, ha superat la portera local amb molta qualitat.

A la represa, igual que a l'inici del matx, les cerveseres han saltat a la gespa molta ambició i en la primera jugada d'atac Núria Pon ha anotat el cinquè gol amb un xut ajustat al pal. Amb el marcador clarament decantat a favor, les de Juli García han seguit dominant el partit a través de la pilota i Lídia, amb un altre xut llunyà, ha estavellat la pilota al pal en l'ocasió més clara de la segona meitat. En l'única arribada de les locals amb perill, Paula ha respost amb una gran aturada per establir també una meritòria porteria a zero com a fruit del bon treball ofensiu i defensiu de l'equip.

Amb aquesta victòria, l'equip s'enfila fins als 25 punts, i faltant quatre jornades per acabar la temporada és quart a la classificació. Dissabte vinent (17 h) rebrà la visita de La Penya Blanc-Blava a la Teixonera.