JA

Victòria contra el Barça!

JUVENIL A 3-1 Barça

Ignasi Cardó, cap de premsa

Partit corresponent a la jornada 14 de Divisió d’Honor Juvenil, disputat al Municipal d’Horta de Barcelona i arbitrat pel col·legiat Godia Soler.

Victòria magistral del Juvenil A de la Damm, que ha derrotat el Barça amb tres gols a la primera part, gaudint de l’eficàcia que va enyorar en el partit de la primera volta, i patint al segon temps per segellar els tres punts.

Els cervesers, que han saltat a la gespa amb una samarreta de suport per Nacho, lesionat de llarga durada, no han pogut tenir el domini de pilota habitual davant d’un rival que ha portat la iniciativa del joc en molts trams del matx.

Tot i això, els vermells han estat molt intensos en la pressió i molt precisos en les transicions, i després d’un primer avís que ha evitat Happy sobre la línia de gol, s’han avançat en el marcador. Ha estat obra de Dani, que ha caçat la segona acció d’una jugada a pilota aturada i ha col·locat l’esfèrica ajustada al pal amb un xut des del balcó de l’àrea.

Els locals entraven amb bon peu al partit, conjurats a fer-li mal a un equip que només havia perdut fins ara contra l’Espanyol, però els blaugrana seguien amb el seu pla de partit i han replicat amb un xut alt de Jaume Jardí.

Els de Luis García han fregat el segon gol amb una esplèndida jugada personal de Dani, molt actiu en el dia d’avui, que ha acabat refusant la línia defensiva visitant. Just després, el Barça ha contraatacat amb una oportunitat molt clara que ha rematat Ángel al pal i que ha obligat la intervenció posterior de Darwin per aturar el xut de Gavi.

I del possible 1-1 s’ha passat al 2-0 en la transició de Pauner a Dani, de Dani a la carrera de Víctor cavalcant la banda dreta, i aquest ha assistit a un poderós Cande que ha entrat amb tot per marcar el segon gol dins l’àrea petita.

El matx es posava encara més de cara pels interessos cervesers en uns minuts sense treva que han decretat un penal a favor dels culers per mans de Biel en una centrada de Solà. Ángel Alarcón n’ha assumit la responsabilitat i Darwin li ha aturat la pena màxima aturant el llançament amb els peus.

Eufòrics per l’encert que estaven obtenint en les dues àrees, els vermells han tornat a castigar la defensa blaugrana marcant el tercer al minut 39. Passada llarga de Serra que interpreta perfectament Lucas, donant una precisa assistència amb el cap que aprofita Víctor per controlar i rematar a gol desfermant l’alegria a la banqueta local.

Contagiats per la situació del partit i davant un Barça que estava a punt de caure noquejat, els cervesers han assetjat l’àrea un últim cop i han finalitzat una nova acció atacant que ha sortit molt desviada.

Els visitants han escurçat diferències amb un gol d’Ilias al quart d’hora de la represa amb un xut llunyà que ha topat a la cara de Serra i ha entrat ajustat al pal. La bogeria del primer temps s’ha transformat en un domini sense ocasions clares dels blaugrana al segon. La Damm, sòlida al darrere, no ha renunciat a sentenciar el matx en les seves accions atacants. Un cop de cap de Vega a la sortida d’un córner ha estat l’opció més destacada, però el marcador no s’ha mogut més.

Els de Luis García sumen una victòria de molt mèrit contra el FC Barcelona demostrant que poden competir i guanyar contra els millors equips de la categoria. La setmana que ve, els vermells visitaran l’Atlético Villacarlos.