De tres en tres

JUVENIL A 3-0 Gimnàstic de Tarragona

Ignasi Cardó, cap de premsa

Partit corresponent a la jornada 23 de Divisió d’Honor Juvenil, disputat al Municipal d’Horta de Barcelona i arbitrat pel col·legiat Curiel Riera.

Tercera victòria consecutiva per a un Juvenil A que ha iniciat el mes de març amb la dinàmica positiva que va finalitzar el febrer. Els de Sergio García han generat moltes ocasions de gol davant un Nàstic que, tot i ocupar posicions de descens, ha donat la cara i també ha comptat amb algunes oportunitats.

Si alguna cosa han tingut els locals en la tarda d’avui ha estat eficàcia en els moments clau del matx per anar construint el dotzè triomf en vint-i-tres jornades. Encara estaven entrant els espectadors al Municipal d’Horta quan Manel Beneite ha saltat més alt que ningú per rematar un córner a la frontal de la petita i fer pujar el gol en el primer minut de joc, que capgirava tots els plans del conjunt grana.

Els vint minuts inicials dels cervesers han estat de nota, sotmetent els visitants a camp propi i generant ocasions de gol per intentar sentenciar el partit abans del descans. De fet, Beneite ha tornat a rematar un córner al punt de penal abans que Sahel s’inventés una centrada que Jurado ha finalitzat al segon pal amb gran aturada del porter rival inclosa.

A continuació, un xut llunyà del migcampista d’origen marroquí ha deixat la pilota morta per un Miguel a qui li ha marxat el segon intent molt desviat. L’assetjament del conjunt de l’estrella no donava treva i aquest cop era Yahir qui ho provava des de trenta metres. I tornava a ser Sahel qui marejava els defensors rivals per assistir un Pedro que ha buscat el gol amb picardia amb la cama maldestra, però el porter ha refusat el perill.

No arribava el segon i havien d’anar amb compte al darrere els vermells. Sota pals, Álvaro  Rodríguez ha estat molt segur per treure una opció que ha fabricat el Nàstic per intentar empatar. Però no ha necessitat completar el partit més brillant amb pilota el Juvenil A per superar línies i seguir generant ocasions.

Els locals han deixat mig noquejat el Nàstic marcant el segon al 40’. Miguel rep de Sahel lliure de marca, atrau i fixa el lateral i espera el moment just per assistir a un Jurado que, en dècimes de segon, controla i connecta un xut creuat per batre el porter. Sisè gol del curs ja pel jugador vallesà.

Cop dur pel conjunt grana rebre el 2-0 abans del descans, i podria haver encaixat el tercer a la represa, però la rematada de Sando ha sortit mossegada. Els tarragonins no han desconnectat del partit i han tingut dues de clares. Álvaro ha tornat a aparèixer per treure una mà miraculosa i Cortés ha enviat un refús enverinat al pal que alertava que un gol grana tornava a obrir el partit.

Sando no deixat de barallar-se amb els centrals visitants buscant el gol fins que ha estat substituït per un Eliott que no ha trigat a generar-se la primera ocasió. De fet, alguns aficionats han arribat a cantar el gol en una jugada on l’atacant suís ha vist com la pilota es passejava per la línia de gol després de topar amb el pal.

Un pal que ha tremolat a la porteria cervesera amb l’impactant llançament de Nacho, que angoixava una Damm que necessitava tancar el resultat per evitar patiments d’última hora. Ho ha fet Dennis al 85’ finalitzant una centrada d’Eliott i assegurant els tres punts una jornada més. Yahir també ha intentat marcar al temps afegit, però s’ha topat amb el porter i després amb el travesser.

La Divisió d’Honor descansa el pròxim cap de setmana i tornarà amb un duel d’alt voltatge amb la tercera posició en joc: Mallorca-Damm, diumenge 19 de març a les 17 h.