bellvitge

Tres punts vitals

UNIFICACIÓN BELLVITGE 0-4 JUVENIL A

L’Hospitalet de Llobregat. Ignasi Cardó, cap de premsa

Partit corresponent a la jornada 32 de la Lliga Nacional Juvenil disputat al Municipal de la Feixa Llarga i arbitrat pel col·legiat Gómez Meneses.

Visitava el Juvenil A el camp de l’Unificación Bellvitge amb el difícil objectiu de no afluixar el ritme i sumar una nova victòria, i han fet un partit molt seriós els cervesers que els ha servit per assegurar els tres punts.

Han trigat una mica els de Martín Posse a adaptar-se a les condicions del terreny de joc, en un partit molt condicionat pel fort vent que ha bufat a la Feixa Llarga, especialment al primer temps. Els visitants han apuntat les seves intencions amb dos apropaments d’Aitor al primer quart d’hora. Primer, amb un u contra u que ha sortit desviat, i després amb un xut refusat.

La igualtat inicial s’ha trencat al minut 26, quan unes mans dels locals dins l’àrea després d’una centrada d’Omar han estat penalitzades amb un penal. El capità Manu ha assumit el llançament de la pena màxima i ha enganyat el porter per convertir el primer gol de la tarda, que aplanava el camí cap a la victòria cervesera.

Els de l’Hospitalet han tingut una ocasió molt clara just abans del descans, amb una rematada des del punt de penal que ha marxat fora per molt poc.

La Damm ha encarrilat el matx a la primera part i l’ha sentenciat a la segona. Al quart d’hora de la represa, passada llarga molt intel·ligent de Bordas, que troba la desmarcada de Naranjo, i el davanter defineix ajustat a l’arrel del pal per fer el segon. Suárez ha perdonat el tercer just després, en una oportunitat claríssima que ha aturat el porter.

Semblava que posaven terra per mig els visitants, i el mateix Naranjo ha rubricat l’avantatge amb el doblet, en una acció que ha assistit Aitor amb una centrada des de la banda dreta després de superar un rival.

Amb el partit ja resolt, el conjunt de l’estrella ha seguit generant perill. Aitor ha buscat el gol amb un xut escorat a la banda dreta que ha acabat marxant a córner.

I Karim ha ampliat el marcador a cinc minuts pel final. Suárez ha conduït l’acció atacant i ha marejat la línia defensiva local per acabar cedint al migcampista marroquí perquè anotés el quart.

Amb tot, victòria clara de la Damm, que ha hagut de treballar el partit per superar el bloc defensiu d’un Bellvitge molt ben ordenat, i que ha desplegat un bon joc a la segona part per signar una golejada i no patir en el transcurs del matx.

La setmana que ve, el Juvenil A jugarà el seu últim partit de la temporada com a local contra el Cornellà. A falta de sis punts per disputar, els de Martín Posse depenen d’ells mateixos per alçar el títol de la Lliga Nacional Juvenil.