JF

Tres punts treballats

JUVENIL FEMENÍ 3-1 PBB La Roca

Jordi Pineda, departament de comunicació.

Partit corresponent a la jornada 4 de Preferent Femení Juvenil, disputat al CEM Teixonera Vall d’Hebron i arbitrat pel col·legiat Montava Baqué.

El Juvenil Femení ha sumat una nova victòria contra la PBB La Roca en un partit treballat en el qual ha aprofitat les ocasions que ha generat per establir distàncies al marcador. Les vermelles han dominat des de l'inici a través de la pilota i han disposat de les millors oportunitats durant el primer temps. Tres dianes de Núria Pon i Nerea per partida doble han permès arribar al descans amb el 3-1, un resultat que acabaria sent definitiu després d'una segona part en la qual han sabut tancar el partit buscant la porteria contrària i resolent amb èxit els intents de les visitants per escurçar distàncies.

Les cerveseres han començat el matx amb ambició, i en els deu primers minuts ja han disposat de dues grans ocasions que podrien haver suposat el primer gol. Primer ha estat Nerea, que no ha pogut definir amb encert una bona centrada de Desi, i posteriorment Judith ha enviat la pilota per sobre el travesser en una arribada amb molt perill. La insistència, però, ha acabat donant fruits, i a l'equador del primer temps, Nerea ha controlat una centrada lateral dins l'àrea i ha definit a boca de canó per fer pujar el primer gol de la tarda a la Teixonera.

Amb l'equip còmode sobre la gespa i controlant el partit a través de la pilota, les arribades no han estat constants, però sí molt clares quan han aconseguit trepitjar l'àrea amb perill. I en una d'aquestes aproximacions, Núria Pon ha aconseguit ampliar l'avantatge. Un corner molt tancat ha obligat la portera visitant a posar la mà per evitar el gol olímpic, i el posterior rebot al travesser ha deixat una pilota solta sobre la línia de gol que la jugadora cervesera ha rematat amb convicció fer pujar el segon.

El marcador, però, encara es mouria més abans del descans. En una jugada ràpida per la banda esquerra, les visitants han aconseguit retallar distàncies, però les noies de Juli García han reaccionat i Nerea de nou, amb un xut de falta directa molt ben col·locat, ha aconseguit un tercer gol de molta qualitat que ha permès marxar als vestuaris amb un marge més ampli a l'electrònic.

A la segona part les de l'estrella han sabut mantenir el resultat a través del control de la pilota. A més, han resolt amb èxit els intents de les blanc-i-blaves en atac i tampoc han renunciat a buscar la porteria rival. Ari Lozano, de fet, ha tingut l'ocasió més clara per sentenciar el matx rematant una centrada lateral per sobre el travesser, però al final el marcador ja no s'ha mogut més i les de Juli García s'han endut tres punts treballats i merescuts.

Amb aquesta victòria, el Juvenil Femení segueix quart del grup 1 de Preferent Femení Juvenil amb 28 punts, i dissabte vinent (19:30 h) visitarà el camp del Sant Gabriel, tercer a la classificació amb tres punts més.