JF

Tres punts per seguir sumant

Sabadell 0-3 JUVENIL FEMENÍ

Jordi Pineda, departament de comunicació.

Partit corresponent a la jornada 2 de Preferent Juvenil Femení, disputat a l'Estadi Municipal Olímpia i arbitrat per la col·legiada Vílchez Valverde.

El Juvenil Femení segueix sumant de tres i avui a Sabadell ha tornat a imposar-se amb claredat i deixant la porteria a zero. Les noies de Pitu Romero han aconseguit tres gols en una primera meitat en la qual han generat perill suficient per marxar als vestidors amb un resultat més ampli i, tot i que als segons quaranta minuts no han trobat la fluïdesa desitjada per seguir amenaçant la porteria blanc-i-blava, han acabat segellant el triomf impedint al Sabadell amenaçar l'àrea.

L'equip ha saltat al terreny de joc amb empenta i només començar Núria Pon ja ha avisat amb un xut que ha marxat fora per molt poc. El primer gol no s'ha fet esperar, i ha estat ella mateixa qui a la sortida d'un córner ha obert la llauna estirant la cama per rematar la pilota al fons de la xarxa. Les vermelles, que han imposat la seva superioritat i han arribat amb perill però sense tanta efectivitat, ho ha seguit intentant, i tot seguit Paula ha tingut una molt bona oportunitat per ampliar el marcador, però no ha encertat en la definició.

El segon gol el faria, de nou, Núria Pon, a l'equador del primer temps. La jugadora cervesera s'ha fet amb la pilota a la frontal i ha etzibat un bon xut que ha superat a la portera local per dalt. Amb el partit de cara, les noies no s'han relaxat i, pràcticament en la següent acció, Berenguer ha estat a punt de fer-ne un altre. L'extrem cervesera ho ha tornat a provar uns minuts més tard amb un xut que ha sortit fregant el travesser, i també ha tingut la seva Cristina, que ha enviat la pilota a la creueta i ha deixat la porteria tremolant.

La recompensa finalment ha arribat just abans del descans. En una bona jugada associativa, l'equip ha arribat a línia de fons i Cristina ha centrat la pilota perquè Laia, arribant des de segona línia, només l'hagués d'empènyer a boca de canó per marxar a l'entretemps amb un resultat ampli i merescut.

Les cerveseres han començat la segona meitat avisant de nou, primer amb un u contra u que no ha pogut culminar Sofía i, posteriorment, amb una rematada de Núria Pon amb el cap que ha sortit fregant el pal. De mica en mica, però, l'equip s'ha anat apagant i li ha costat trobar la suficient fluïdesa en el joc per seguir generant perill. Les de Pitu, això sí, tampoc han concedit ocasions al Sabadell, que gràcies a la serietat de la defensa amb prou feines s'ha aproximat a la porteria defensada per Patri.

Amb aquesta victòria l'equip es manté al capdavant de la classificació juntament amb Espanyol, Igualada, Fontsanta i Europa, els únics que han guanyat els dos partits inicials, i el dissabte vinent rebrà a La Teixonera la visita del Sant Gabriel (18:30 h).