JB

Tres punts per seguir líders

JUVENIL B 3-1 Badalona

Jordi Pineda, departament de comunicació.

Partit corresponent a la jornada 15 de Lliga Nacional Juvenil, disputat al Municipal d'Horta de Barcelona i arbitrat pel col·legiat Gómez Meneses.

El Juvenil B ha aconseguit una treballada victòria que el consolida a la primera posició de la classificació. En un partit molt igualat contra un dels rivals de la part alta de la taula, el conjunt de l'estrella ha sabut aprofitar les seves oportunitats per avançar-se al marcador i també ha estat capaç de sobreposar-se a l'empat dels visitants per acabar sumant la cinquena victòria consecutiva.

Els cervesers han començat el partit intentant portar la iniciativa a través del domini de la pilota, tot i que sense ocasions clares de gol a cap de les dues àrees. Amb el pas dels minuts, el ritme del matx ha anat incrementat i els vermells han gaudit d'algunes aproximacions. En un duel molt igualat, els de Genís Sampietro també han sabut defensar-se amb solvència quan ho han necessitat i les accions més clares han arribat just abans del descans.

Primer, entre Aljama i la defensa han resolt amb èxit un contracop visitant perillós, i en l'acció immediatament posterior Oriol ha estat a punt de posar l'1-0 al marcador, però al final s'ha arribat a la mitja part sense gols.

A la represa, els cervesers han seguit buscant la porteria rival i no han tardat a obtenir la recompensa. Junior, que acabava d'entrar al terreny de joc, ha anotat el primer gol rematant sobre la línia una gran centrada d'Almansa des de la banda esquerra que ha permès obrir el marcador. Pocs minuts després, el Badalona ha aconseguit igualar el matx amb una rematada des de fora l'àrea d'Isa, però els cervesers han reaccionat amb orgull i, ràpidament, amb un gran xut de Bakary des de la frontal directe a l'escaire, han recuperat l'avantatge.

A partir d'aleshores han arribat els millors minuts dels vermells sobre la gespa i, primer Almansa, amb un tir al travesser, i després Junior, han disposat de bones oportunitats per ampliar l'avantatge. Finalment, ha estat Pol Fernández qui ha aconseguit, al darrer minut, fer pujar el definitiu 3-1 a l'electrònic que ha deixat el partit sentenciat.

Amb aquest resultat el Juvenil B consolida el seu lideratge al subgrup 7B, amb quatre punts d'avantatge sobre el segon classificat faltant dues jornades, i el diumenge (18.30 h) rebrà la Fundació Esportiva Grama al Municipal d'Horta.