JF

Tres punts molt treballats

JUVENIL FEMENÍ 2-1 Europa

Jordi Pineda, departament de comunicació.

Partit corresponent a la jornada 10 de Preferent Femení Juvenil, disputat al CEM Teixonera Vall d’Hebron i arbitrat per la col·legiada Couso Cuadrado.

El Juvenil Femení ha aconseguit sumar tres punts molt treballats contra l'Europa, que amb nou dels primers dotze arribava a la cita ocupant posicions capdavanteres a la classificació. Les noies de Juli García han realitzat un partit molt complet d'inici a fi, i dos gols de Nerea i Judith al primer temps han permès traslladar les bones sensacions de la gespa al marcador. Les cerveseres, a més, també han sabut patir després de rebre un gol de les escapulades tot just començar el segon temps, i el bon treball defensiu ha permès acabar adjudicant-se una victòria molt merescuda.

Les vermelles han plantejat des del principi un matx amb molta intensitat i ritme, intentant trepitjar el màxim possible camp contrari i buscant el primer gol davant d'un Europa molt ben plantat sobre el terreny de joc i que també ha sortit amb la intenció de mirar cap endavant. Però després d'uns primers minuts de domini altern en els quals els dos equips han buscat les seves opcions, Nerea ha aconseguit posar a les cerveseres per davant rematant al cor de l'àrea amb el cap un córner que ella mateixa havia provocat.

En una primera meitat marcada pel bon joc i l'encert, després del primer gol l'equip ha seguit buscant la porteria rival fins i tot amb més insistència, i la recompensa ha arribat de les botes de Judith pocs minuts abans de la mitja part. La davantera cervesera ha connectat un xut de molta qualitat des de fora l'àrea que ha entrat per l'escaire i ha fet pujar el 2-0 al marcador sense donar opció a la portera visitant.

Tot just començar el segon temps, però, l'Europa ha aconseguit retallar distàncies mitjançant una acció a pilota aturada. Amb un resultat molt ajustat, les vermelles també han sabut patir en uns minuts on les escapulades han buscat amb insistència l'empat, però el gran treball col·lectiu de l'equip en defensa i les bones accions de Patrícia sota pals, han permès desbaratar els intents de les visitants. Les de l'estrella, a més, tampoc han renunciat a l'atac i Valeria, amb un xut de falta molt ben dirigit, ha estat a punt de fer pujar el tercer gol, però al final el marcador ja no s'ha mogut.

Amb aquesta victòria, el Juvenil Femení es situa segon a la classificació del grup 1 de Preferent Femení Juvenil amb dotze punts, i el dissabte vinent (11:30 h) visitarà el camp del Girona.