JB

Tres punts més per seguir a dalt

JUVENIL B 1-0 Sabadell

Jordi Pineda, departament de comunicació.

Partit corresponent a la jornada 9 de Lliga Nacional Juvenil, disputat al Municipal d'Horta i arbitrat pel col·legiat Curiel Riera.

El Juvenil B no para de guanyar, i aquest cap de setmana ha sumat una nova victòria davant el Sabadell. Els nois d'Albert Martínez no han acabat d'estar tant fluids com altres dies en el joc, però han resolt bé el matx per allargar una gran dinàmica de resultats que els ha portat a ser quarts de Lliga Nacional després d'encadenar setze dels últims divuit punts.

El partit ha començat i s'ha aturat durant gairebé mitja hora al cap de ben poc. Una lesió al genoll d'un jugador visitant ha requerit atenció mèdica, i posteriorment s'ha reprès el joc. Mujal ha avisat primer amb un cop de cap després d'una bona acció de Barbero, però l'equip no ha acabat de trobar la seva millor versió i li ha costat tenir continuïtat en un matx bastant travat.

Amb el pas dels minuts els de l'estrella s'han anat aproximant cada cop més a la porteria rival, i abans del descans Davia n'han tingut una de clara amb un xut que ha marxat fora per ben poc, i entre Pastor i Joel també han estat a punt de finalitzar entre els tres pals un córner servit per Barbero.

El gol ha arribat només arrencar la represa. Barbero ha aprofitat una pilota solta a l'àrea petita i l'ha empès al fons de la xarxa. L'equip ha defensat el resultat amb solidesa i fins i tot ha tingut bones opcions per sentenciar. Mujal s'ha quedat a prop de rematar una bona centrada de Baixauli, i a Quiles li han tret sota pals una rematada franca. Al descompte, Joan també ha perdonat una ocasió claríssima sobre la línia.

Al final, tres punts més per l'equip, que travessa un moment molt dolç. La setmana vinent el Juvenil B visitarà la Grama diumenge a les 11:45h.