JF

Tres punts i bones sensacions

Santa Susanna 1-3 JUVENIL FEMENÍ

Jordi Pineda, departament de comunicació.

Partit corresponent a la jornada 14 de Preferent Femení Juvenil, disputat al Camp de Futbol Municipal de Santa Susanna i arbitrat pel col·legiat Chiheb Alouata Serroukh.

El Juvenil Femení ha tornat al camí de la victòria, i en la seva visita a Santa Susanna ha aconseguit imposar-se amb solvència davant les blanc-i-blaves. Les noies de Juli García, que no han permès a l'equip local trepitjar àrea en gairebé tot el matx, han acabat trobant el premi a la persistència amb tres gols de Lídia, Desi i Nerea que han permès traslladar la superioritat de la gespa a l'electrònic. Les vermelles han dominat des del començament i han sotmès al rival durant tot el partit, si bé a l'últim minut han acabat encaixant en una acció aïllada el definitiu 1-3.

Els compassos inicials de partit han estat de domini cerveser, però sense ocasions clares per cap dels dos equips. Els primers avisos han estat de Lídia i Núria Pon, que ho han provat amb xuts llunyans, i Nerea, al quart d'hora de joc, ha estat a punt de fer el primer gol amb un tir col·locat que s'ha estavellat a la part superior del travesser. Les vermelles, instal·lades a camp contrari i sense patir en defensa, ho han seguit intentant i pocs minuts més tard Judith ha enviat una altra pilota al pal amb un xut potent des de la frontal.

El gol es resistia i Flopi primer, amb un tir potent que ha rebutjat la portera, i Blanca després, ho han seguit intentant. Valeria, amb un llançament de falta lateral, ha enviat de nou una pilota més al travesser, però aquest cop sí, Lídia ha pogut aprofitar el rebuig per a posar l'equip per davant just abans del descans.

A la represa, les vermelles han sortit amb molta fam i Desi, quan només s'havia jugat un minut, ha aconseguit posar més terra pel mig superant amb velocitat a la defensa i definint a la perfecció en l'u contra u. Tot just deu minuts després, les cerveseres han fet el tercer amb un xut llunyà de Nerea directe a l'esquadra i han acabat resolent el matx en un inici fulgurant del segon temps.

Tot i no disposar d'ocasions clares per posar més distància a l'electrònic, les de Juli García han seguit controlant el matx a través de la pilota. A l'últim minut, però, les locals han aconseguit el seu gol. Patrícia, amb una gran aturada, ho ha evitat en primera instància, però en el córner posterior les blanc-i-blaves han acabat anotant just abans del xiulet final.

Finalment l'equip ha aconseguit tornar a sumar de tres després d'empatar el cap de setmana passat, i actualment es situa tercer amb 22 punts. Dissabte vinent (17 h.) rebrà la visita del Barça a la Teixonera, quart classificat amb els mateixos punts.