JF

Toca seguir lluitant

Girona 2-2 JUVENIL FEMENÍ

Jordi Pineda, departament de comunicació

Partit corresponent a la jornada 13 de Preferent Juvenil Femení, disputat al Municipal Torres de Palau i arbitrat pel col·legiat Berjara Ruz.

Massa càstig pel Juvenil Femení, que ha acabat cedint l'empat al temps de descompte en el primer partit de l'any. L'equip ha estat millor que el Girona sobre la gespa i s'ha refet del gol encaixat als minuts inicials, però li ha costat concretar la seva superioritat en gols i tot i aconseguir remuntar, l'ajustat marcador amb el qual s'ha arribat al tram final ha permès a les locals rescatar un punt en una jugada aïllada just abans que l'àrbitre xiulés el final.

Les gironines han sorprès la Damm en els primers compassos del matx i han culminat uns primers set minuts de domini amb el gol, fruit d'una recuperació a camp contrari que Júlia Uriel s'ha encarregat de finalitzar amb un xut potent al pal curt des de dins l'àrea. A partir d'aleshores, al Girona poc més se l'ha vist en atac i l'equip ha anat creixent amb el pas dels minuts en busca de l'empat.

Amb empenta, les cerveseres s'han aproximat durant tota la primera meitat amb perill sobre la porteria defensada per Núria Relat i han aconseguit tancar el Girona a la seva àrea, però els ha faltat encert per finalitzar les arribades. Gemma, Núria Pon, Laynez i Berenguer per partida doble ho han provat amb xuts llunyans que no han trobat porteria, i també Alba amb diverses rematades més des de dins de l'àrea.

Les millors ocasions han arribat just abans del descans, quan primer Cano ha centrat una pilota que s'ha passejat per davant de la línia de gol sense que ningú arribés a empènyer-la i posteriorment de nou Alba, a la sortida d'un córner, ha connectat una rematada potent amb el cap que ha marxat pocs centímetres per sobre el travesser.

Tot i la insistència i la superioritat, estava costant acabar jugades entre els tres pals, i només començar la represa Alba s'ha tornat a quedar a mil·límetres de poder rematar una centrada rasa de Cristina amb molt bona intenció. Però de tant provar-ho, al final ha arribat. Centrada de nou des de la banda esquerra que les locals han pogut rebutjar primer, han tapat l'intent posterior de Núria Pon, però a la tercera, Ari Lozano ha definit amb un xut creuat que ha acabat al fons de la xarxa.

El gol no ha canviat el guió del partit i la iniciativa ha continuat sent per les de l'estrella. Núria Pon, amb molta arribada des de segona línia, ha tornat a avisar amb un xut potent que ha marxat a prop del pal, i faltant un quart d'hora pel final, aquest cop sí, ha culminat a boca de canó amb el cap una pilota posada des de la banda dreta i ha desfermat l'alegria de l'expedició cervesersa capgirant el marcador.

Després de l'1-2, el Girona ha fet un pas endavant i l'equip, que no ha pogut aprofitar les seves opcions per ampliar el marcador, n'ha fet un altre enrere. Patri, amb una bona aturada, ha desbaratat una de les poques oportunitats d'un rival que als últims minuts, obligat pel resultat, s'ha envalentit, i que en l'última jugada del partit, a pilota aturada, ha acabat aprofitant un rebuig a la frontal per fer l'empat.

L'equip tindrà una nova oportunitat per tornar al camí de la victòria dissabte vinent a La Teixonera, on rebrà la visita del PBB La Roca (18:30 h).