JF

Toca aixecar-se i seguir

JUVENIL FEMENÍ 0-6 Barça

Jordi Pineda, departament de comunicació.

Partit corresponent a la jornada 20 de Preferent Femení Juvenil, disputat al Municipal d'Horta i arbitrat per la col·legiat Carballo Vázquez.

Derrota dura contra un Barça que ha estat molt superior i que ha passat per sobre de les cerveseres durant els vuitanta minuts. Amb baixes sensibles a l'onze, l'equip no ha pogut repetir el bon paper de la primera volta a la Joan Gamper (1-1), i s'ha vist superat per un rival que lidera indiscutiblement la lliga i que aquest curs només s'ha deixat quatre punts.

A les noies de Jessica Rodríguez se'ls hi ha posat tot molt costa amunt ja des de l'inici. Les blaugranes s'han avançat mitjançant Noa Jiménez al minut dos en una centrada lateral que ha rematat al segon pal, i Paula Pujol ha tingut l'empat poc després en una arribada molt clara, però entre ella i García no han pogut culminar l'acció.

El Barça era clar dominador a través de la pilota i localitzava el joc a camp contrari. Noa Jiménez ha fet el segon als vint minuts, i les blaugranes han perdonat ocasions molt clares de gol abans del descans. Mentrestant, les cerveseres resistien i provaven de trobar alguna oportunitat corrent a l'espai, però sense èxit.

Cris, just tornar de vestuaris, ha tingut les millors per retallar distàncies, amb dues arribades consecutives i gairebé idèntiques que no ha pogut materialitzar. En la primera, el seu xut ha marxat fora amb tot de cara, i en la següent ha estat la defensa qui ha tapat el seu tir i l'ha enviat a córner.

A partir d'aquí, el Barça ha anat per feina i no ha perdonat. Célia Segura ha trencat a l'esquena i ha superat a Yaiza amb una vaselina per fer el primer dels tres gols que resoldrien el matx entre els minuts 50 i 60. Maria Llorella i de nou Célia Segura han anotat els altres dos.

Tot i la golejada i la superioritat blaugrana sobre la gespa, la Damm ha intentat mantenir la cara al partit i seguir lluitant amb el màxim orgull possible fins al final. Esteban, de fet, ha estat a punt de convertir el gol de l'honor rematant dins l'àrea una centrada de Corti, però la portera Mar ha reaccionat molt bé i ho ha evitat amb el peu. Kautar, a l'afegit, ha fet el sisè i definitiu gol.

Les cerveseres segueixen a la part alta de la taula i toca aixecar-se perquè la setmana vinent hi ha un altre partit dur, al Nou Serdenya davant l’Europa.