JB

Superats en el debut

Badalona 3-1 JUVENIL B

Jordi Pineda, departament de comunicació.

Partit corresponent a la jornada 1 de Lliga Nacional Juvenil, disputat a l'Estadi Municipal de Badalona i arbitrat pel col·legiat Canavese Pujol.

El Juvenil B no ha pogut estrenar-se puntuant. Els jugadors de Genís Sampietro arribaven a la cita invictes en pretemporada, però s'han vist superats per un Badalona molt intens sobre la gespa. Els locals s'han mostrat sòlids al darrere i han aprofitat la seva verticalitat per generar perill, mentre que als cervesers, tot i apoderar-se del domini de la pilota, els ha costat trobar la fluïdesa suficient per desordenar l'entrellat dels badalonins. Pachón, a pilota aturada, ha igualat l’1-0 inicial a l'equador del primer temps, però pocs minuts després han arribat dos gols molt seguits que han estat impossibles de remuntar a la segona meitat tot i disposar de bones oportunitats.

Els cervesers han saltat al terreny de joc amb valentia i han intentat proposar des dels primers minuts. La primera acció de perill, de fet, ha estat pels de l'estrella, amb una centrada molt benintencionada de Derek que ha hagut d'enviar a córner la defensa badalonina. La rèplica dels locals, però, no s'ha fet esperar, i Aljama primer, amb una bona aturada, i Robert després, traient la pilota amb el cap sobre la línia de gol, han hagut d'intervenir per evitar el gol.

En uns minuts on el Badalona s'estava imposat sobre la gespa i aconseguia arribar amb perill l'àrea cervesera, Pachón ha filtrat una bona pilota a Julen, que ha replicat amb un xut ras que ha aturat el porter. Finalment, però, han estat els locals els que han aconseguit avançar-se al marcador a través d'una passada vertical a l'esquena de la defensa que ha permès a Marc Fuster quedar-se sol davant Aljama i superar-lo amb un xut ras i creuat.

Els de Genís Sampietro han tingut una reacció ràpida, i a través de la pilota aturada han aconseguit posar l'empat al marcador. Javi Sarasa ha centrat una esfèrica que Pachón, imposant-se en el joc aeri, ha enviat al fons de la xarxa amb un gran cop de cap. Només dos minuts després, però, el Badalona s'ha tornat a posar per davant amb una acció molt similar a la del primer gol que ha culminat Bordallo, i ha acabat posant més terra pel mig amb un remat a boca de canó de Carlos Martínez.

Jan, abans del descans, ha pogut retallar distàncies amb un xut creuat que ha marxat fregant el pal, i també durant el segon temps l'equip ha lluitat amb orgull, però el resultat ja no s'ha mogut. Així doncs, els cervesers buscaran la setmana que ve (diumenge, 18 h) estrenar el caseller de punts en un duel exigent a Horta contra el Juvenil B del Barça.