JB

Superats

JUVENIL B 2-5 Cornellà

Jordi Pineda, departament de comunicació.

Partit corresponent a la jornada 3 de la fase d’ascens de Lliga Nacional Juvenil, disputat al Municipal d’Horta de Barcelona i arbitrat pel col·legiat Alins Rodríguez.

El Juvenil B no ha pogut puntuar en el penúltim partit de la temporada abans de rebre el Barça diumenge, i ha cedit davant un Cornellà més efectiu. Als vermells, malgrat que han tingut més la pilota, els ha costat trobar el camí de la porteria i des de molt d'hora han anat per darrere en el marcador. Tot i reaccionar a la segona meitat i disposar de bones aproximacions, els ha estat impossible aixecar el desavantatge inicial i els visitants han penalitzat molt a la contra i en accions de pilota aturada.

Els cervesers han començat el partit amb el contratemps de la lesió de Yeray als dotze minuts de joc, i si bé els compassos inicials han estat de domini cerveser amb pilota i sense accions clares per cap dels dos conjunts, una acció a pilota aturada ha permès als visitants colpejar primer a l'equador del primer temps.

L’equip de Genís Sampietro ha intentat reaccionar, però li ha costat arribar amb claredat a la porteria contrària, i entre Nico i la defensa han resolt amb èxit algunes arribades del Cornellà, que generava perill a través transicions ràpides. Abans del descans, una recuperació a camp contrari ha permès als visitants plantar-se davant la porteria i posar més terra pel mig.

Només tornar de vestidors, l'equip s'ha trobat amb un penal advers que ha transformat el Cornellà. Amb tot el segon temps per jugar, però, els de Genís Sampietro han seguit competint i poc després, Hugo Moreno ha aconseguit retallar distàncies a la sortida d'un córner. A partir d'aleshores, els cervesers han disposat de bons minuts en els quals s'han aproximat amb més perill a la porteria contrària i han tingut opcions de fer el segon, però de nou a pilota aturada el Cornellà ha fet el quart a vint minuts pel final.

En el tram final, una bona acció de Peña per la banda esquerra ha acabat amb la senyalització d'una pena màxima que ha transformat Martí per retallar distàncies de nou, però amb l'equip buscant el tercer el Cornellà ha aprofitat un contracop per posar el definitiu 2-5 a l'últim minut.

Tot i la derrota, el Juvenil B segueix segon a la classificació de la fase d'ascens de Lliga Nacional Juvenil amb 46 punts, i el diumenge (12 h) rebrà el Barça en l'últim partit de la temporada.