JB

Solvents per seguir guanyant

Jàbac 1-3 JUVENIL B

Jordi Pineda, departament de comunicació.

Partit corresponent a la jornada 10 de Lliga Nacional Juvenil, disputat al Municipal de Can Jofresa i arbitrat pel col·legiat Curiel Riera.

El Juvenil B segueix en ratxa i avui s'ha imposat al Jàbac en un partit treballat d'inici a fi. Els cervesers segueixen allargant la bona dinàmica de resultats i joc, creixent a cada jornada i demostrant sentir-se cada cop més còmodes i amb més confiança per resoldre els partits. Davant un rival necessitat de punts que ha plantejat un duel exigent, els de Genís Sampietro s'han fet amb el control de la pilota a la primera meitat i han estat clars dominadors, generant ocasions suficients per marxar al descans amb un resultat més ampli. I tot i que la segona amb el pas dels minuts s'ha anat igualant, els de l'estrella han sabut defensar el resultat i sentenciar a l'afegit amb un gol de Derek.

L'equip, que ha saltat al terreny de joc amb ambició i ha imposat el seu estil, ha avisat ben d'hora amb un xut de Marc Delgado arribant des de segona línia que ha marxat massa creuat, i no ha tardat a trobar el gol. Els cervesers han sotmès el Jàbac i han buscat amb perseverança desfer l'entrellat defensiu dels locals, fins que al minut vint-i-dos Mora ha obert el marcador culminant una bona jugada col·lectiva amb un xut potent des de dins de l'àrea. La reacció dels terrassencs, però, ha estat immediata, i en la seva primera aproximació a l'àrea han provocat un penal que s'ha encarregat de transformar Joel Castillo.

En un tram de partit sense treva, la Damm ha aprofitat una recuperació a camp propi per transitar amb velocitat i sorprendre els locals a la contra. Derek ha assistit amb molta qualitat a Torres per deixar-lo sol davant el porter, i tot i que la seva rematada s'ha estavellat al travesser, Juan ha aprofitat el refús i ha acabat enviant la pilota al fons de la xarxa amb el cap. Amb l'empenta del segon gol, que ha arribat tot just després de l’1-1, i el marcador a favor, el Juvenil B ha seguit amenaçant la porteria local i ha gaudit de bones oportunitats.

Primer ha estat Juan, que després d'una gran jugada de Julen ha acabat rematant amb molt perill des de dins l'àrea per sobre el travesser. Tres minuts després ha estat el mateix Julen qui ha etzibat un xut potent que ha obligat el porter a allunyar la pilota amb els punys, i encara abans del descans Delgado ha posat una centrada amb molta intenció que Torres no ha arribat a rematar per poc.

Els cervesers han començat la segona meitat en la mateixa línia i en la primera acció Robert ja ha estat a punt de fer el tercer amb una rematada de cap a la sortida d'un córner que ha marxat fregant el pal. Julen i Mora, amb dos xuts des de fora l'àrea, també ho han intentat, però amb el pas dels minuts l'equip ha anat perdent empenta davant un Jàbac que també ha buscat les seves opcions de puntuar. Tot i això, els de Genís Sampietro han sabut patir per defensar l'ajustat resultat i pràcticament no han concedit cap opció clara als locals, que malgrat aproximar-se amb insistència tan sols han rematat amb perill real en una jugada ràpida passat el minut vuitanta.

Després de treballar molt bé durant els noranta minuts en un camp complicat i davant un rival exigent tot i la classificació, el Juvenil B ha acabat trobant el gol de la sentència en l'última acció de partit. Amb els locals bolcats per intentar aprofitar un córner a favor, Derek s’ha endut el refús per enfilar porteria absolutament sol i definir des del mig del camp amb un tir ras que ha entrat a poc a poc a la porteria sense oposició ni del porter, que també havia pujat a rematar.

Amb aquest resultat els vermells se situen segons a la classificació amb 21 punts, i ja sumen nou partits consecutius puntuant des de la derrota a Badalona en l'estrena. Els de Genís Sampietro, de fet, encadenen sis victòries en els set darrers partits, havent anotat tres o més gols en fins a cinc d'ells i sent els menys golejats (8). La setmana que ve descansaran i el següent diumenge, 21 de novembre, visitaran el camp del Sants (19 h).