S’escapa la victòria al tram final

JUVENIL A 2-2 Badalona

Ignasi Cardó, cap de premsa

Partit corresponent a la jornada 3 de Divisió d’Honor Juvenil, disputat al Municipal d’Horta i arbitrat pel col·legiat Delgado Mora.

Dos punts ha deixat escapar avui el Juvenil A contra el Badalona. Els locals han dominat el partit sense patir ensurts, però no l’han sentenciat quan guanyaven 2-0 i els escapulats han estat vius per esgarrapar un empat que deixa els vermells amb un mal sabor de boca.

I això que el matx havia iniciat de la millor manera possible. Per tercer partit consecutiu, la Damm ha trobat porteria en els primers deu minuts de joc. Jurado ha caçat un refús del porter després d’un xut de Dennis per obrir la llauna des de la frontal de l’àrea petita.

Els visitants han entregat l’esfèrica als cervesers i han estat inoperants en atac, mentre que els de Sergio García seguien apropant-se amb la intenció de marcar el segon. A punt hi ha estat Javi en rematar una bona centrada de Sandoval. I una deixada de Robert al primer pal no ha estat aprofitada abans d’arribar al descans.

El conjunt badaloní ha comptat amb dues arribades, una d’elles en acció a pilota aturada, amb les quals ha començat a mostrar-se en atac. Ha estat just abans dels millors moments de la Damm, que ha comptat amb 15 minuts d’assetjament a l’àrea visitant.

Pedro no arribava a rematar una passada deliciosa de Javi Sarasa, però en l’ocasió posterior, Dennis s’ha jugat l’acció individual anant de fora cap a dins fins que ha trobat l’instant per assistir un Sando ben col·locat, que ha rematat la pilota amb el cap per doblar l’avantatge en el marcador.

A continuació, tres accions calcades que han marcat el destí del partit. Tres arribades a la línia de fons amb centrada de la mort per a la rematada franca a boca de canó que no han encertat ni Javi, ni Piera, ni Jurado, en dues ocasions, per poder sentenciar la victòria i marxar a l’aturada amb un gran resultat.

La llei del futbol ha estat cruel amb els cervesers, que veien com el Badalona marcava a partir d’una centrada lateral, a falta d’un quart d’hora pel final, i posaven la por al cos a l’afició local. Minuts més tard, un servei de banda al cor de l’àrea els ha servit als visitants per arrencar un empat que els dona molta empenta i deixa els vermells maleint les oportunitats malgastades.

Tot i això, el porter rival encara ha estat a temps d’evitar el gol de Robert al descompte amb una gran mà salvadora.

La Divisió d’Honor descansa el cap de setmana que ve i el Juvenil A tornarà a competir al camp del Huesca el dissabte, 1 d’octubre, a les 16 h.