JA

Seguim en la lluita

JUVENIL A 3-1 Constància

Ignasi Cardó, cap de premsa

Partit corresponent a la jornada 13 de Divisió d’Honor Juvenil, disputat al Municipal d’Horta de Barcelona i arbitrat pel col·legiat Aguilar Prat.

Tres punts importantíssims ha aconseguit sumar el Juvenil A aquesta tarda davant el Constància. Tot i ser un equip de la part baixa de la taula, els balears s’han mostrat combatius durant els noranta minuts i els de Sergio García no han marcat el gol de la tranquil·litat fins al tram final de partit.

Als cervesers només els valia la victòria avui per mantenir-se en l’ajustada lluita per classificar-se per la Copa del Rei, i l’han començat a encarrilar ben d’hora. Encara estaven entrant alguns aficionats al Municipal d’Horta quan Miguel ha posat una centrada deliciosa per a l’arribada de Trigui des de segona línia, que ha marcat un golàs rematant amb el cap per avançar el seu equip tot just al minut tres.

Tot i anar per darrere en el marcador, els visitants han igualat el matx al mig del camp i han posat les coses difícils als vermells, que no han dominat a plaer com havien pogut fer en partits anteriors. Les ocasions clares, això sí, han estat pels locals. Miguel i Guifré n’han tingut un parell abans que el conjunt mallorquí empatés a les portes del descans.

El Constància ha anat guanyant metres amb perill fins que ha trobat opció de xut a la frontal, i malauradament pels de l’estrella, un rebot ha permès a Julià igualar el resultat. La millor notícia pels de Sergio García, però, arribaria instants després del gol encaixat. Joel ha rebut una entrada per darrere quan es disposava a controlar la pilota dins l’àrea i Fran García no ha desaprofitat la pena màxima, retrobant-se amb el gol i avançant de nou els vermells abans de passar per vestidors.

A la represa, Fran ha tingut el tercer en les seves botes després d’una bona jugada individual, però el colpeig final ha sortit tímid i els balears han buscat la rèplica en l’acció posterior, que ha acabat a les mans de Víctor. Els cervesers han controlat més el partit al segon temps, però no aconseguien segellar el resultat. De fet, en un tram de partit un pèl boig, els mallorquins han tingut l’empat amb un gran xut enverinat que ha obligat Víctor a treure una mà salvadora… i just en la següent jugada, en el contraatac liderat per Cucu, Álex ha fregat un gol que han evitat els visitants sobre la mateixa línia.

El partit ha arribat amb el 2-1 a les acaballes, fins que al 87’, Miguel ha empalat la pilota al balcó de l’àrea, connectant un xutàs que ha entrat com un obús per l’escaire i ha fet aixecar l’afició dels seus seients per celebrar una victòria vital pels de Sergio García, que arriben vius a les jornades finals de la primera volta amb opcions per classificar-se per la Copa.

El Juvenil A haurà d’exigir-se al màxim per aconseguir la victòria al camp del San Francisco, diumenge vinent, a les 12 h del migdia.