JB

Ritme, ocasions i una gran imatge

JUVENIL B 1-1 Barça

Jordi Pineda, departament de comunicació.

Partit corresponent a la jornada 2 de Lliga Nacional Juvenil, disputat al Municipal d’Horta de Barcelona i arbitrat pel col·legiat Fernández Morillo.

El Juvenil B afrontava un duel d'altura en el debut com a local, i l'ha resolt amb solvència deixant molt bones sensacions i una gran imatge contra el Barça. Els de Genís Sampietro s'han refet de la derrota a Badalona en l'estrena i han afrontat el matx amb orgull i valentia, discutint-li la pilota al Barça i instal·lant-se en molts trams de l'encontre a camp contrari.

Els vermells, que han posat en moltes dificultats el conjunt blaugrana, s'han avançat als vint minuts i malgrat rebre l'empat abans del descans, han seguit insistint sobre la porteria rival i han generat molt perill, quedant-se a prop del segon gol. En un partit marcat per l'alt ritme, la intensitat i una gran quantitat d'ocasions de gol, els cervesers inclús han merescut més, però han acabat sumant un punt molt meritori i treballat.

L'equip ha començat valent anant a buscar el Barça a camp contrari i ha disputat uns primers minuts amb un ritme frenètic ens els quals ha atacat amb molta insistència la porteria blaugrana. Robert ha tingut la primera ocasió amb un xut que ha sortit fregant el pal, i el Barça ha replicat amb dos tirs des de dins de l'àrea que no han trobat porteria. El domini, però, ha seguit sent pels cervesers, i Derek, als vint minuts, s'ha desfet del porter, però quan ho tenia tot a favor un defensa ha salvat sota pals.

El gol arribaria en l'acció següent. Una molt bona passada filtrada ha deixat a Dennis sol davant la porteria i aquest cop sí, ha resolt amb un xut creuat que ha establert l'1-0 al marcador i ha fet vibrar un Camp Municipal d'Horta molt ple. L'equip ha mantingut l'empenta i ha seguit dominant el Barça a través de la pilota, però no ha pogut concretar les ocasions que ha tingut i abans del descans ha encaixat l'empat. El matx l'ha igualat Alba rematant a boca de canó una centrada lateral després d'una bona jugada associativa dels blaugrana.

Els cervesers, tot i això, han seguit jugant amb atreviment per anar a buscar el segon. Ja abans del descans, Marc Delgado ha avisat amb un xut llunyà, i a la represa Robert, de nou des de la distància, ha obligat el porter a estirar-se per enviar la pilota a córner. El segon temps no ha transcorregut al ritme frenètic del primer, i les ocasions han disminuït, però els de l'estrella n'han tingut més i millors.

Pedro, amb un xut de falta al travesser, ha disposat de la més clara, i ja al tram final Yahir ha etzibat un xut potent que també ha marxat fora per poc. A més, l'equip s'ha sabut defensar quan el Barça ha insistit en atac i Aljama ha resolt amb èxit les accions en les quals ha hagut d'intervenir.

Amb aquest empat, el Juvenil B estrena el caseller de punts en una classificació encara molt circumstancial, i diumenge vinent visitarà la Grama (11:45 h) en busca de la primera victòria del curs.