JF

Retrobament amb la victòria

JUVENIL FEMENÍ 4-0 La Roca

Jordi Pineda, departament de comunicació / Fotografies de David Torre.

Partit corresponent a la jornada 14 de Preferent Femení Juvenil, disputat al CEM Teixonera Vall d’Hebron i arbitrat pel col·legiat Fortuny Berduque.

L'equip necessitava tornar a sumar de tres, i avui a La Teixonera ho ha aconseguit. Les jugadores de Pitu Romero han afrontat el partit amb intensitat i han superat amb molta solvència un rival al qual han dominat durant els vuitanta minuts. La superioritat sobre la gespa no han tardat a traslladar-la al marcador, i en un inici elèctric on han aconseguit inclinar el camp cap a la porteria contrària, tan sols han necessitat deu minuts per obrir la llauna i no han donat cap opció a La Roca de competir el matx.

Laia, a la sortida d'un córner, ha rematat amb el cap al primer pal i ha enviat la pilota al fons de la xarxa. Un gol que ha recordat al que ja va marcar fa cinc jornades al camp del Manu Lanzarote, i que ha permès culminar una arrencada molt bona de l'equip. Fins aleshores, el setge a la porteria visitant havia estat constant, i entre Ari, amb una doble oportunitat molt clara, Alba, amb un remat al pal també a pilota aturada, i Cristina, amb un xut creuat que ha aturat la portera en l'acció prèvia a l’1-0, ja havien començat a traçar el camí cap al gol.

Les cerveseres han estat a punt de fer el segon tot just dos minuts més tard amb un nou intent d'Ari Lozano que ha resolt Ania sota pals, però tot i que han seguit mantenint el domini absolut de la pilota, les arribades amb perill s'han anat espaiant més en el temps després d'un inici aclaparador. Nerea Torre, només saltar al terreny de joc, ho ha provat amb un xut creuat, Brao ha fet el mateix poc després i Alba, a l'equador del primer temps, ho ha tornat a intentar amb una mitja tisora d'esquena a porteria que ha marxat alta. L'acció ha estat el preludi del gol, i és que poc després la davantera cervesera ha aprofitat una indecisió de la portera en la sortida per rematar de cap una centrada lateral d'Ari Lozano i posar més terra pel mig.

Les de l'estrella han tornat a sortir amb força a la represa i després d'un primer intent de Núria Pon amb un altre xut des de la distància, Alba ha tornat a aparèixer per rematar amb el cap a boca de canó una centrada des de la banda dreta i fer pujar el tercer gol al marcador. Amb el matx controlat i molt atentes per evitar que La Roca pogués construir cap jugada d'atac, han seguit buscant opcions per ampliar l'avantatge i Berenguer, amb un altre xut des de fora l'àrea, i Ari, primer amb una rematada que ha aturat la portera i després amb un cop de cap que no ha trobat porteria, han tingut les millors opcions.

Ja al tram final, Núria Pon ha fregat el quart amb un tir ras de falta directa que ha marxat fregant la base del pal dret, i finalment ha estat Judith Mirón qui, aprofitant una centrada lateral, ha afusellat la porteria amb una rematada molt potent des de dins l'àrea que ha tancat el marcador.

D’aquesta forma, les noies es retroben amb la victòria, merescuda, i dissabte vinent visitaran el camp del Levante Las Planas (13.20 h) en el partit que tancarà la primera volta del campionat.