JFEM

Retorn amb victòria

JUVENIL FEMENÍ 5-0 Fontsanta Fatjó

Jordi Pineda, departament de comunicació.

Partit corresponent a la jornada 8 de Preferent Femení Juvenil, disputat al CEM Teixonera Vall d’Hebron i arbitrat pel col·legiat López López.

El Juvenil Femení ha tornat a la competició després de molts mesos aturat, i ho ha fet amb una victòria àmplia contra el Fontsanta Fatjó. Les noies de Juli García han plantejat un partit molt seriós en el qual han tingut molta empenta en atac des del començament i han sabut aprofitar amb eficàcia les seves oportunitats. Cinc gols de Núria Pon, Flopi, Valeria, Lídia i Nerea han reflectit a l'electrònic les bones sensacions que han transmès les vermelles d'inici a fi sobre la gespa en un matx que han dominat en tots els aspectes.

Les cerveseres han saltat al terreny de joc amb molta fam, i ja a la primera jugada de partit Núria Pon ha fet pujar el primer gol al marcador definint amb molta qualitat una bona jugada col·lectiva de l'equip. Les vermelles, que des del primer moment han volgut portar la iniciativa, han penalitzat molt els espais a l'esquena de la defensa visitant i només tres minuts després Flopi ha ampliat l'avantatge gràcies a lluitar amb convicció una passada llarga que l'ha acabat deixant sola davant la porteria rival.

El Fontsanta Fatjó s'ha intentat refer del doble cop inicial buscant augmentar la seva presència amb pilota a camp contrari, però la solidesa defensiva de les de l'estrella els ha negat qualsevol opció de retallar distàncies. De fet, les millors oportunitats han seguit sent per les cerveseres, que a l'equador del primer temps han anotat el tercer amb un llançament de falta magistral de Valeria. Encara abans del descans, Lídia ha fet pujar el quart gol al marcador.

A la represa, les cerveseres han seguit dominant el partit a través de la pilota, però l'embranzida ofensiva ha disminuït. L'equip ha sabut gestionar l'avantatge i minimitzar els intents de les visitants. A més, tampoc ha renunciat a l'atac, i amb un xut des de la frontal Nerea ha posat el definitiu 5-0. Als darrers minuts, les de Juli García encara han pogut posar més terra pel mig amb una rematada dins l'àrea que ha marxat per sobre el travesser, però el marcador ja no s'ha mogut.

El Juvenil Femení, que ja havia guanyat a l’octubre la primera jornada per 0-7 al Llerona, es situa líder del grup 1 de Preferent Femení Juvenil amb sis punts, i el dissabte vinent (19 h) visitarà el camp de l'Espanyol.