JF

Resolutives per sumar una nova victòria

Llerona 2-6 JUVENIL FEMENÍ

Jordi Pineda, departament de comunicació.

Partit corresponent a la jornada 14 de Preferent Femení Juvenil, disputat al Camp de Futbol Parròquia de Santa Maria de Llerona i arbitrat pel col·legiat Benítez Soler.

Sisena jornada consecutiva puntuant i cinquena victòria del Juvenil Femení, que segueix en bona dinàmica. Avui, tot i no trobar la fluïdesa d'altres dies, l'equip ha estat resolutiu per vèncer amb solvència a un rival complicat malgrat la seva mala situació a la classificació, i en un camp petit i del qual les locals n'havien fet un fortí les últimes jornades, traient bons resultats davant conjunts de la part alta com el Fontsanta, l'Igualada i l'Europa.

El partit s'ha posat de cara només arrencar, amb un gol de Clàudia Gómez molt d'hora que ha aplanat el camí. La migcampista cervesera ha caçat una pilota a la frontal de l'àrea i ha etzibat un xut fort que s'ha fet forat al fons de la xarxa. Les locals han respost amb una contra ben executada, però les millors ocasions han continuat sent per la Damm i Paula s'ha quedat a tocar del gol en dues ocasions molt clares que no ha pogut transformar.

En un partit un pèl travat, les de l'estrella han trepitjat més camp contrari i han acabat trobant la recompensa al tram final del primer temps. De nou Gómez, a la mitja volta dins l'àrea, ha posat el segon amb un xut creuat al pal llarg, i poc després Carla Julià s'ha inventat un autèntic golàs amb un tir des de més enrere del vèrtex de l'àrea, semblant al del dia del Barça, que s'ha fet forat a l'escaire contrària. En l'última jugada abans del descans, però, les locals han aconseguit retallar distàncies mitjançant una bona acció individual d'Alba López.

Tot i la renda a l'electrònic, les vermelles han sortit a la represa amb més empenta per tractar de dominar imposant el seu estil de joc, i han arribat encara més i amb més perill a l'àrea. Nerea Torre ha fet el quart al poc de començar amb un xut fort i alt des de la frontal després d'una bona pressió de l'equip que ha permès recuperar a prop de la porteria contrària, i Clàudia García s'ha quedat a prop del cinquè amb un tir potentíssim que s'ha estavellat al travesser.

També s'ha topat amb el pal Lozen després d'una bona acció personal, però just en la següent jugada García, aquest cop sí, ha aconseguit posar més terra pel mig definint amb qualitat davant la portera Meritxell. Ha estat el començant de sis minuts de bogeria en els quals s'ha resolt el matx. El Llerona ha empatat al cap de res de nou mitjançant Alba López, i Cris ha establert el definitiu 2 a 6 just després amb una bona conducció fins a l'interior de l'àrea i el posterior xut creuat davant Meritxell.

Les noies de Jessica Rodríguez, que han sabut tancar el matx amb maduresa, es mantenen en tercera posició amb 31 punts, i dissabte vinent posaran el punt final a la primera volta a Horta rebent la visita del Girona (16 h).