Back to top
JF

Remuntada per confirmar el bon moment

JUVENIL FEMENÍ 4-1 Reus

Jordi Pineda, departament de comunicació.

Partit corresponent a la jornada 12 de Preferent Femenina Juvenil, disputat al Municipal d'Horta i arbitrat pel col·legiat Montero Casado.

Segueix el bon estat de forma de les cerveseres, que han aconseguit una victòria meritòria per escalar fins a la tercera posició. Les vermelles s'han imposat a un Reus que està completant un bon inici de temporada i que, a més, s'havia avançat al marcador. Ja encadenen cinc victòries consecutives i vuit jornades sense perdre.

Les vermelles han generat perill en els primers minuts i han disposat de bones oportunitats per obrir el marcador. Clàudia ha tingut la millor davant de la línia, però la portera ha desviat la seva rematada en dos temps, i Ingrid també s'ha quedat a prop després d'una bona acció d'Alba.

Tot i dominar i estar sent millor, el Reus ha aprofitat la pilota aturada per posar-se per davant. Un córner al segon pal ha sorprès la defensa i ha acabat amb Noa Cobos enviant la pilota al fons de la xarxa. Tot i això, la reacció ha estat força ràpida, i deu minuts més tard l'equip ha empatat també mitjançant l'estratègia. Ainara ha centrat una pilota tensa a l'àrea que Laia ha rematat de cap a l'escaire.

A la represa l'equip ha mantingut la iniciativa i, a més, ha trobat el gol. Elsa ha anotat el segon només tornar de vestuaris, i ha obligat el Reus a fer un pas endavant per intentar rescatar algun punt. Amb l'equip visitant obert, la Damm ha trobat un escenari molt favorable per amenaçar els espais, i Carla Esteban i Olalla han sentenciat.

Aquesta setmana la lliga descansa, i en la vinent les noies d'Ana Barbancho tancaran l'any visitant l'equip revelació de la temporada, el Cornellà.

Galeria d'imatges

Veure tota la galeria

Lineup

logo_cfdamm

JUVENIL FEM

Equip local (Text alineació)

1. Polo

2. Lydia

14. Serna (41’)

3. Brao

9. Clàudia (64’)

4. Rocío

5. Carla Alemany ©

6. Laia

12. Oller (64’)

7. Alba

8. Ainara

9. Clàudia

16. Carla Esteban (41’)

10. Ingrid

11. Elsa

15. Olalla (64’)

13. Martina

17. Aina

22. Maria

reus

FFB REUS

Equip visitant (Text alineació)

1. Júlia

2. Janira

3. Noa

4. Yolanda

5. Laura

6. Ivet

7. Lucía

8. Elsa

9. Maria del Carme

10. Maria Gisbert

11. Leire

12. Aiset

13. Anna

14. Olivia

15. Anna

16. Judit

17. Lucía

logo_cfdamm

JUVENIL FEM

4

·

1

reus

FFB REUS

G
Olalla
78'
Laura
66'
Carla Esteban
53'
Elsa
49'
Lucía
31'
Laia
28'
Rocío
26'
Noa
20'
Inici