JA

Recuperant les bones sensacions

Girona 2-2 JUVENIL A

Vilablareix. Ignasi Cardó, cap de premsa

Partit corresponent a la jornada 17 de Divisió d’Honor Juvenil, disputat al Municipal de Vilablareix i arbitrat pel col·legiat Ramírez Plaza.

Un empat ha sumat el Juvenil A en la seva visita a Girona. Els de Sergio García han dominat els locals durant els 90 minuts i han aconseguit restablir les taules a la segona part després que el conjunt gironí capgirés el resultat amb dues accions aïllades.

Corria tot just el minut 2 quan els visitants han obert la llauna. Ha estat amb un gol de Robert amb una rematada al primer pal en un córner picat per Jurado. Ja és el quart gol del central aquesta temporada, que s’ha convertit en tota una garantia en el joc aeri.

El Girona ha entregat la pilota i la iniciativa del partit i la Damm ha governat amb personalitat buscant generar perill, però una acció ofensiva del conjunt local ha suposat un penal que Iker Vázquez ha aprofitat pel seu equip, situant l’empat al minut 22.

La tònica del matx no ha variat. Els cervesers dominaven sense grans ocasions, però una brillant acció individual de Luka feia pujar el 2-1 just abans d’arribar al descans. A la represa, els visitants han monopolitzat la pilota a camp contrari i han acabat trobant recompensa. Miguel no ha pogut convertir el gol després d’aparèixer molt bé des de segona línia, però ha estat Jurado, rebent una gran passada de Yahir, qui ha tret les teranyines de l’escaire amb un golàs des del vèrtex dret de l’atac cerveser.

El Girona es conformava amb un punt que rebia com a positiu mentre que els de Sergio García han seguit insistint per endur-se la victòria, que avui no ha estat possible. A última hora, els locals han buscat sort amb una jugada assajada des de la cantonada, i a punt han estat de treure rèdit d’un desajust defensiu amb una rematada que un gran Aljama ha refusat per assegurar l’empat.

La setmana que ve, els cervesers repeteixen partit fora de casa i ho faran al camp del Badalona en la jornada de dissabte.