JF

Sense recompensa

Sant Gabriel 1-0 JUVENIL FEMENÍ

Jordi Pineda, departament de comunicació.

Partit corresponent a la jornada 5 de Preferent Femení Juvenil, disputat al CEM Marina Besos José Luis Ruiz Casado i arbitrat pel col·legiat Tamayo Llirinos.

El Juvenil Femení no ha aconseguit puntuar en la seva visita al camp del Sant Gabriel tot i competir el partit amb orgull i disposar d'ocasions per no marxar amb les mans buides. Les noies de Juli García han afrontat el partit amb intensitat i han intentat sorprendre un Sant Gabriel molt ordenat amb velocitat i xuts llunyans, però no han aconseguit aprofitar les ocasions que han generat. En un partit marcat per la igualtat sobre el terreny de joc i amb un ambient hostil, finalment un gol de penal a la segona meitat ha acabat decantant el marcador del costat de les locals.

Les cerveseres han saltat al terreny de joc amb ambició i han aconseguit dificultar la sortida de pilota del Sant Gabriel recuperant diverses pilotes a camp contrari que han propiciat les primeres aproximacions. Davant l'ordre defensiu de les locals, les cerveseres ho han provat també des de la distància, però l'ocasió més clara de la primera part l'ha tingut Ari Lozano a la contra, si bé després d'un primer retall excel·lent no ha pogut superar la portera.

El Sant Gabriel, amb un joc molt més vertical, ha trobat en la pilota aturada la seva millor arma, però l'excel·lent treball defensiu de les vermelles els ha negat qualsevol opció d'avançar-se al marcador i s'ha arribat al descans sense gols.

A la represa, l'equip ha seguit concentrat en defensa i persistent en atac. Flopi, de fet, ha estat molt a prop de fer el primer gol, però una defensa ho ha evitat sobre la línia de gol quan ja havia superat la portera rival.

Les cerveseres ho han seguit intentant a la sortida de dos córners perillosos que no han aconseguit definir amb encert, però les locals han acabat decidint el partit amb una diana de Clàudia García des dels onze metres en una segona meitat en la qual han trepitjat amb més perill l'àrea cervesera.

Tot i el gol, les de Juli García han lluitat el matx amb orgull fins al final, i una carrera per la banda esquerra de Blanca en una jugada força similar a la que ha protagonitzat Ari Lozano al primer temps, ha estat a punt de convertir-se en l'empat. Finalment, el marcador ja no s'ha mogut.

A l'espera de la resta de resultats de la jornada, el Juvenil Femení es manté quart a la classificació amb 28 punts, i dissabte vinent (18:45 h) rebrà la visita del Femení Manu Lanzarote a la Teixonera.