Que algú els aturi!

Onze partits invicte encadena ja el primer equip del CF Damm, que després d’empatar a Girona la setmana passada, ha treballat per sumar la desena victòria en aquest tram final de lliga. Avui, contra l’Unificación Bellvitge, els vermells han controlat tot el matx i l’han decidit amb un gol a cada part.

Dani ha estat el més llest i ha obert la llauna pels cervesers en aprofitar una passada llarga de Yeray, i amb la seva rematada avançava els locals quan tot just es portaven quatre minuts de joc. De fet, amb un inici de partit trepidant, els de Luis García podrien haver marcat el segon just després amb una ocasió claríssima, on Aliou s’ha fet fort a la banda i ha aconseguit treure una centrada per Almansa que ha colpejat desviat.

La tònica del partit ha estat l’habitual d’aquesta temporada, amb una Damm protagonista i dominadora amb pilota que ha localitzat el joc a camp contrari i amb prou feines ha patit riscos en defensa, si bé és cert que li ha mancat un punt de precisió en els metres finals.

Els de l’Hospitalet de Llobregat, que es troben en zona de descens i arribaven a Horta amb la intenció d’intentar esgarrapar un punt, han aguantat prou sòlids al darrere i han marxat al descans amb només un gol de desavantatge.

Tot i això, i després d’una primera aproximació que s’ha passejat per la línia de gol, els de l’estrella han sentenciat el matx i han evitat qualsevol ensurt. Júnior ha caçat un xut desviat de Molés per introduir la pilota dins la porteria i fer pujar el 2-0 al marcador.

Els cervesers no han negociat la voracitat que els està fent completar una temporada increïble i han continuat atacant amb insistència després de marcar el segon i han trobat més espais en zona ofensiva. A banda dels bons minuts de Marc Jurado, Dani i Aliou han liderat el reguitzell d’ocasions vermelles, però el porter visitant i el pal li han negat el gol al davanter d’origen africà, que ho ha buscat amb ganes, però s’ha quedat amb la mel als llavis.

Victòria plàcida pel Juvenil A, que la setmana que ve visitarà el camp de l’Ebro, un equip en molt bon ratxa en els darrers dos mesos.