Back to top
CAT

Quatre excervesers defensen la samarreta de Catalunya

Cristian Tello, Rubén Alcaraz, Salva Ferrer i Rubén Sánchez van disputar el partit amistós contra Jamaica el passat 25 de maig a Montilivi en una jornada on també va participar un grapat de membres del CF Damm.

La selecció catalana absoluta va tornar a jugar un partit de futbol tres anys després del darrer cop i ho va fer signant una esplèndida victòria davant el combinat jamaicà per un resultat de 6-0 a terres gironines.

El director executiu del Club, Carles Domènech, va ser una de les persones encarregades d’organitzar el matx com a responsable de l’Àrea de Futbol Professional de la Federació Catalana de Futbol. A més de la presència de Domènech, el director esportiu Albert Puigdollers va repetir les tasques de segon entrenador de Catalunya en una banqueta dirigida per l’exjugador Gerard López.

A la gespa de Montilivi, fins a quatre futbolistes amb passat pel CF Damm es van enfundar la samarreta quadribarrada de la selecció: Cristian Tello (jugador del Betis), Rubén Alcaraz (Cádiz), Salva Ferrer (Spezia) i Rubén Sánchez (Espanyol B). Tello va jugar el seu tercer partit amb Catalunya, mentre que els altres excervesers van gaudir de la seva primera convocatòria.

El membre dels Serveis Mèdics del Club Èric Nolla va ser un dels fisioterapeutes de la selecció catalana i el veterà Juan del Amor va exercir les seves funcions d’encarregat de material una vegada més en una jornada que quedarà en el record de tots els aficionats que van assistir a una nova victòria de Catalunya.