damm

Un punt més per seguir a dalt

JUVENIL A 2-2 Cornellà

Ignasi Cardó, cap de premsa

Partit corresponent a la jornada 18 de Divisió d’Honor Juvenil, disputat al Municipal d’Horta de Barcelona i arbitrat pel col·legiat Ávalos Martos.

Empat molt competit entre la Damm i el Cornellà, que han disputat un partit equilibrat al Municipal d’Horta. Els cervesers s’han posat per davant en els primers minuts, els verd-i-blancs han aconseguit capgirar el marcador abans del descans, i els locals han acabat trobant el gol de la igualada al segon temps.

Era tot just el minut 7 quan Peña avançava els vermells amb una gran jugada individual. L’atacant ha rebut a l’extrem esquerre, ha encarat i superat dos rivals de cop, ha entrat dins l’àrea i ha definit sec, creuat, ajustat a l’arrel del pal per fer el seu segon gol en dos partits.

Després del gol, els locals han seguit amb la intenció d’imposar el domini, però el Cornellà ha accelerat el ritme del partit i ha posat en dificultats al conjunt de Luis García, que ha rebut l’empat al minut 21. Centrada lateral al punt de penal, on Ufano guanya l’acció aèria i remata de cap per restablir les taules.

Han replicat els cervesers a continuació amb una ocasió claríssima. Jugada atacant de Suaibo per banda esquerra, que fa la passada enrere per Genís, sol dins l’àrea, però el seu xut, de primeres amb la cama maldestra, se’n va als núvols.

El matx anava d’àrea a àrea i els del Baix Llobregat han aprofitat el desordre per incomodar en les transicions. Ufano tornava a avisar amb una rematada acrobàtica, i fruit d’aquest ritme frenètic tornarien a marcar els visitants a continuació. Ha estat una acció desafortunada amb un rebot a la frontal que ha habilitat Ufano, que ha finalitzat amb un colpeig potent que Álex no ha pogut aturar.

Després d’un primer temps igualat, a la represa la Damm ha estat superior als cornellanencs i ha madurat el matx buscant un gol que ha trigat a arribar. Peña n’ha tingut una de claríssima en una pèrdua dels visitants a camp propi, però el seu xut no ha trobat porteria per ben poc. Minuts més tard, una falta enverinada d’Avilés ha sobrevolat el cor de l’àrea sense trobar rematador. I a pilota aturada arribaria el 2-2 dels vermells. Falta llunyana picada per Jordi Avilés, que col·loca l’esfèrica entre la barrera i el pal per anul·lar l’avantatge del Cornellà i afegir encara més emoció als minuts finals.

Uns minuts exaltats que podrien haver decantat la balança per qualsevol dels dos equips. Tijan ha tingut la més clara pel bàndol de l’estrella, i els visitants també han comptat amb la darrera arribada amb una ocasió que Álex ha resolt.

Un punt per cada equip en un nou compromís de nivell pels de Luis García. La Divisió d’Honor no dóna treba i els cervesers visitaran el Girona diumenge vinent.