JB

Un punt per començar la segona fase

JUVENIL B 1-1 Gimnàstic Manresa

Jordi Pineda, departament de comunicació.

Partit corresponent a la jornada 1 de la fase d’ascens de Lliga Nacional Juvenil, disputat al Municipal d'Horta de Barcelona i arbitrat pel col·legiat Cols Rafols.

El Juvenil B s'ha estrenat avui a la fase d'ascens de Lliga Nacional amb un empat contra el Gimnàstic Manresa. Els jugadors de Genís Sampietro han portat la iniciativa des del començament i han tingut molta més presència a camp contrari, però un gol en contra en una acció aïllada i l'encert del porter visitant han evitat la victòria dels vermells, que han buscat l'àrea contrària amb insistència i han fet mèrits per fer algun gol més.

Els cervesers han buscat des dels primers minuts proposar i dominar a través de la pilota, i al davant s'han trobat un Gimnàstic Manresa intens que pressionava molt amunt. Tot i això, els vermells han aconseguit trepitjar àrea contrària des del començament i després d'un primer avís, al quart d'hora de joc Aliou ha tingut una ocasió molt clara que ha salvat un defensa rival sota pals.

Quan millor estava l'equip, però, el Gimnàstic Manresa ha aconseguit posar-se per davant al marcador gràcies a un llançament de falta directa de l'excerveser Narcís Bou. Tot i això, el Juvenil B ha seguit en la mateixa línia i en els darrers minuts de la primera meitat ha disposat de bones oportunitats per empatar. Almansa i Bakary ho han provat amb dos xuts que ha aturat el porter, i també Junior amb una centrada perillosíssima que no ha trobat rematador, però al final s'ha arribat al descans amb el 0-1 al marcador.

A la represa, l'equip ha sortit amb molt d'ímpetu i ha seguit dominant i buscant amb insistència el gol fins que Junior, a la sortida d'un córner, ha aconseguit enviar la pilota al fons de la xarxa amb el cap i ha posat les taules al marcador. Amb vint-i-cinc minuts encara per jugar, les arribades dels cervesers s'han succeït i Roc, amb un xut que s'ha estavellat contra el travesser, i Almansa i Hugo García en una doble ocasió que ha salvat el porter, han tingut les oportunitats més clares per completar la remuntada. Al final, però, l’electrònic ja no s'ha mogut i els cervesers han sumat un punt en l'inici de la segona fase de la lliga.

Amb aquest empat el Juvenil B, que encadena tretze jornades consecutives sense conèixer la derrota, es situa segon a la classificació de la fase d'ascens de Lliga Nacional Juvenil amb 43 punts, i el dissabte vinent (17:30 h) visitarà el Sant Andreu al Narcís Sala.