JF

Premi més que merescut

JUVENIL FEMENÍ 3-1 Levante Las Planas

Jordi Pineda, departament de comunicació.

Partit corresponent a la jornada 22 de Preferent Femení Juvenil, disputat al Municipal d'Horta i arbitrat per la col·legiada Portillo Terencio.

Premi més que merescut després d'unes setmanes difícils a nivell de resultats. Les cerveseres han fet un esforç titànic i han completat un gran partit davant el Levante Las Planas, rival directe en la lluita per entrar al Campionat de Catalunya i que arribava al Municipal d'Horta amb una dinàmica de nou victòries i un empat en les deu últimes jornades. En un duel dur i competit, les de l'estrella han aconseguit tenir moltes fases de domini i s'han sobreposat als moments més complicats per acabar enduent-se tres punts que són vitals.

Les coses s'han posat de cara ben d'hora. Nerea Torre ha obert la llauna al minut tres de partit culminant una acció col·lectiva molt bona de l'equip. Rocío ha avançat metres amb la pilota, ha filtrat entre línies per Paula Pujol i, guanyant en velocitat a la lateral, la '10' cervesera ha posat la pilota al cor de l'àrea perquè, després d'un primer intent fallit de Gómez, Torre entrés amb tot per creuar-la i fer pujar el primer a l'electrònic.

Les noies de Jessica Rodríguez s'han fet amb el control del matx a través de la pilota i dominaven però sense arribar amb perill a la porteria contrària. Un escenari que ha anat capgirant-se amb el pas dels minuts davant un Levante Las Planas que a través d'empenta i un joc molt directe ha anat guanyant metres i ha generat perill sobre la porteria de Polo. Les més clares, un córner que no han rematat bé al segon pal i una falta d'Ylenia molt ben picada que s'ha estavellat de ple al travesser. Ella mateixa ha acabat trobant el gol de l'empat a falta de cinc minuts pel descans amb un xut des de la frontal ajustat a la base del pal.

Duel molt disputat entre dos equips amb propostes antagòniques, i en el qual els detalls podien ser crucials. Només arrencar el segon temps, Polo ha aparegut amb una gran intervenció per negar el gol a les visitants, i en uns minuts força travats i sense gaires arribades a cap de les dues àrees, Carla Esteban s'ha inventat un autèntic golàs per tornar a posar la Damm per davant i desfermar l'alegria al Municipal d'Horta. Una alegria que s'ha multiplicat poc després quan la mateixa Esteban ha aprofitat una imprecisió de les visitants en sortida de pilota i ha definit molt bé per anotar el tercer i definitiu.

Encara abans d'acabar, Laia ha estat a punt de fer el quart a la sortida d'un córner i Esteban ha obligat a intervenir a la portera amb una centrada enverinada. Al final, tres punts d'or molt lluitats que permeten a l'equip tornar a la bona dinàmica i consolidar-se als llocs capdavanters. Aquest dimecres, les vermelles jugaran un duel ajornat al camp de l'Igualada (20:30 h).