JB

Sense premi en l’últim partit del curs

Girona 1-0 JUVENIL B

Jordi Pineda, departament de comunicació.

Partit corresponent a la jornada 34 de Lliga Nacional Juvenil, disputat al Municipal de Vilablareix i arbitrat pel col·legiat Arenas Mora.

El Juvenil B no ha pogut tancar la temporada amb victòria i ha caigut per la mínima davant el Girona. Els cervesers, que havien recuperat la bona dinàmica en les últimes setmanes, han acusat un gol de Justin de penal just abans del descans i el triomf dels locals els ha acabat situant com a sisens classificats amb 52 punts.

D'aquesta forma, els nois de Genís Sampietro acaben a la part noble de Lliga Nacional en un any que va començar molt bé, però en el qual una mala ratxa després de Nadal els ha penalitzat en excés. Els de l’estrella, que van arribar a encadenar deu jornades sense perdre i a liderar la classificació en alguns moments de la primera volta, han tancat el curs sobreposant-se i recuperant les bones sensacions tot i la derrota a terres gironines.