JB

Plantant cara

JUVENIL B 2-5 Barça

Jordi Pineda, departament de comunicació.

Partit corresponent a la jornada 5 de la fase d’ascens de Lliga Nacional Juvenil, disputat al Municipal d’Horta de Barcelona i arbitrat pel col·legiat Fernández Morillo.

El Juvenil B no ha pogut acabar la temporada puntuant, però ha plantat cara a un Barça líder que només s'havia deixat cinc punts en tota la competició. Amb un home menys des del minut catorze per l'expulsió de Yassin, els cervesers s'han avançat a l’electrònic i han posat en dificultats als blaugranes durant bona part del partit. De fet, al minut 70 el marcador era d'empat a dos i els de Genís Sampietro havien disposat de bones opcions per fer el tercer, però en els darrers minuts els visitants han acabat fent tres gols gairebé de forma consecutiva per posar el 2-5 definitiu, que no ha reflectit la igualtat d'un matx competit i molt ben treballat per part dels vermells.

Els cervesers han saltat al terreny de joc amb valentia i ambició per anar a buscar la porteria contrària. Junior, només començar, ha tingut la primera oportunitat clara amb una rematada de cap que el porter ha enviat a córner amb una bona aturada. Poc després, però, Yassin ha hagut de tallar un contracop molt perillós dels visitants sent l'últim home, i l'àrbitre li ha ensenyat la targeta vermella.

Tot i quedar-se amb deu, els cervesers han seguit mirant endavant i han disposat de les millors ocasions. Martí, amb un xut de falta que ha sortit alt, ha avisat primer, i Junior, a l'equador del primer temps, ha obert el marcador. El davanter vermell, que ha portat molts problemes a la defensa blaugrana, ha aprofitat el refús del porter d'un primer xut també seu per empènyer la pilota a plaer sobre la línia. Un gol del Barça a les acaballes, però, ha impedit arribar al descans amb avantatge.

Els de Genís Sampietro han encaixat l'1-2 només tornar de vestidors, però tot i el marcador advers i la inferioritat numèrica sobre la gespa, han seguit trepitjant àrea contrària i plantejant-li al Barça un partit molt competit. La recompensa ha arribat en forma de gol i, de nou Junior amb un xut ajustat al pal curt, ha aconseguit posar les taules a l'electrònic.

Els cervesers han disposat de bones oportunitats per fer el tercer, i fins i tot l'àrbitre ha anul·lat un gol a Roc per fora de joc. En la jugada següent, però, els blaugrana han fet el 2-3 faltant poc més de quinze minuts pel final, i han acabat sentenciant el partit amb dos gols més en un darrer tram on els de Genís han arribat a quedar-se amb nou jugadors sobre la gespa per atenció mèdica.

Tot i la derrota, el Juvenil B tanca la temporada com a segon classificat de la Lliga Nacional Juvenil amb 46 punts, només per darrere del mateix Barça, que ha acabat líder.