JB

Penalitzats

Mercantil 2-0 JUVENIL B

Jordi Pineda, departament de comunicació.

Partit corresponent a la jornada 23 Lliga Nacional Juvenil, disputat al Camp de Futbol Mercantil i arbitrat pel col·legiat Rimbau Guillaumes.

De mans buides ha marxat el Juvenil B de Sabadell. Els nois d'Aleix Mosqueda han intentat ser protagonistes i proposar a través de la pilota però, com en partits anteriors, s'han vist penalitzats per un rival sòlid i efectiu que s'ha avançat d'hora i ha defensat amb fermesa el resultat.

L'equip ha buscat amb paciència opcions per penetrar el bloc baix dels locals en els primers minuts, i Joel ha tingut la més clara picant a l'espai i rematant una pilota que el porter ha aturat amb les mans fora l'àrea. Però als cervesers els ha costat trobar opcions davant el mur local i, enfront un conjunt directe i pràctic, han encaixat l'1-0 als vint minuts en una centrada lateral que Silva ha enviat amb el cap al fons de la xarxa.

Efectivitat màxima d'un Mercantil que ha obert el marcador en la primera rematada entre els tres pals i que ha defensat amb solidesa l'avantatge. Trigui ha estat a punt d'arribar a rematar al segon pal una falta servida per Lluís en una de les poques arribades amb perill, i just al límit del descans els locals han aprofitat una altra centrada lateral per tornar a castigar els vermells amb una pilota que Borrego ha recollit a la frontal i ha creuat amb un xut potent.

A la represa, els de l'estrella han viscut a camp contrari davant un Mercantil que s'ha tancat per defensar la renta favorable, però no han pogut generar excessiu perill per capgirar la situació. Víctor, que a la primera meitat ja havia fet dues aturades de mèrit, ha salvat el tercer amb una gran mà a la sortida d’un córner, i Pevi a passada de Pol Rivera ha tingut la millor per la Damm. I és que tot i demostrar més talent a l’hora de proposar i no abaixar els braços fins al final, la contundència a les àrees ha acabat marcant la diferència al marcador.

Els cervesers rebran la visita del Gavà la setmana vinent a Horta (18 h), un altre dels rivals directes a la part alta, amb l'objectiu de recuperar la bona dinàmica.