sant andreu

Pas definitiu

SANT ANDREU 0-1 JUVENIL A

Barcelona. Ignasi Cardó, cap de premsa

El Juvenil A ha fet el pas definitiu cap a l’ascens de categoria, i un de molt important per seguir lluitant pel campionat, després de derrotar el Sant Andreu per la mínima en un partit poc lúcid dels cervesers, que s’han acabat enduent els tres punts amb ofici.

Els visitants han comptat amb una ocasió de Suárez als primers minuts d’un matx on els andreuencs han exercit una pressió alta, dificultant i incomodant la sortida de joc de la Damm. Els locals han volgut mostrar una cara ben diferent del partit d’anada, on van rebre un 7-1, i han combatut el partit fins al tram final.

Es podrien haver avançat els de Martín Posse als deu minuts quan Molina ha picat una falta i Jose Enrique ha rematat a gol a boca de canó, però el col·legiat ha anul·lat el gol per fora de joc.

Al minut 20, una gran acció individual del conjunt quadribarrat ha forçat el penal de Joel i l’oportunitat d’avançar-se als locals. Ricard ha executat la pena màxima i Álex l’ha aturada sota pals, mantenint el 0-0 al marcador.

El conjunt de l’estrella no ha estat clar dominador a la primera meitat, i tot i això, s’ha apropat amb cert perill sense acabar de materialitzar. Aitor no ha trobat porteria amb un llançament de falta i no ha tingut sort Suárez, que ha estat el jugador més determinant dels visitants en l’apartat ofensiu. L’atacant ha buscat la rematada en una centrada de Joel des de la banda esquerra i, seguidament, ha connectat un xut potent desviat en el refús d’un córner.

Faltava una mica d’inspiració en les accions dels cervesers, que han protestat amb vehemència un penal comès sobre Manu quan el migcampista es disposava a controlar davant del porter una brillant assistència de Bergé.

El partit ha arribat al descans amb empat sense gols i a la represa, els de Martín Posse han tingut més fases de domini i han marcat el gol als dos minuts de la segona. Ha estat una jugada personal de Suárez un cop més, que s’ha ajudat en Esteban per fer la paret i superar la sortida del porter amb una rematada creuada amb l’esquerra. Gol important dels visitants i cop dur pel Sant Andreu, que lamentava encara més l’ocasió desaprofitada amb el penal.

El mateix Suárez ha pogut marcar el doblet després d’una gran acció d’Aitor, que ha assistit al punt de penal, on arribava el davanter amb una rematada de primeres que el porter rival ha refusat amb molt d’encert.

Els visitants no han patit riscos en defensa, i tot i el mínim avantatge que portaven, no han vist perillar el resultat. Esteban ha tingut l’última ocasió d’un matx que ha acabat amb victòria per 0-1.

La setmana que ve, els cervesers rebran el Llagostera i depenen d’ells mateixos per pujar. Si guanya, la Damm recuperarà matemàticament la Divisió d’Honor Juvenil a falta de cinc jornades pel final.