Un partit menys, una victòria més

Ebro 0-1 JUVENIL A

Saragossa. Ignasi Cardó, cap de premsa

Partit corresponent a la jornada 31 de Divisió d’Honor Juvenil, disputat La Almozara i arbitrat pel col·legiat Hernández Andrés.

Tres punts més i el Juvenil A segueix competint i conquerint territoris allà on juga. Avui, els de Luis García han tallat la ratxa de l’Ebro, que feia 8 partits que no perdia, i han guanyat en un camp on els aragonesos estaven invictes des del mes d’octubre.

Els vermells han venjat la victòria que el conjunt arlequinat es va endur en la primera volta i han desgastat el seu rival al primer temps per sentenciar-lo a la segona part. La Damm ha assumit el control del partit des de l’inici i ha treballat per generar espais tot i les dificultats per fer rodar l’esfèrica.

A la mitja hora de joc, una combinació entre Dani i Júnior ha finalitzat amb una rematada potent d’aquest últim que ha sortit per damunt del travesser. Els locals han tingut una ocasió molt clara a les acaballes, però Nil ha resolt l’intent de vaselina amb molt d’encert i ha evitat el gol dels aragonesos. Replicarien just a continuació els de l’estrella amb una gran assistència de Yeray per Júnior que també ha aturat el porter saragossista.

Taules al marcador i tot per decidir en un segon temps on els de Luis García han gaudit de bons moments de joc i ocasions. Després de neutralitzar una primera aproximació de l’Ebro, la segona part ha estat un monòleg cerveser a camp contrari on els locals, cada cop més cansats per ritme de circulació dels vermells, han acabat sucumbint.

Una arribada de Dani i un xut de Vega des del cantó esquerre de l’atac han obert la veda d’oportunitats visitants. Aliou, que un partit més se n’ha fartat de barallar-se amb els centrals, ha generat una acció de gol assistint a Marc Delgado a l’àrea petita.

La Damm governava el matx amb autoritat i, si ja olorava el premi amb els bons minuts de la represa, ha merescut guanyar amb l’entrada d’Almansa al terreny de joc, que ha provocat un parell d’arribades molt clares que no han acabat dins la porteria, però que han ensenyat el camí d’un gol que ha arribat al tram final.

La jugada l’ha iniciat Adri amb una passada entre línies per Martí Naranjo, que ha rebut sol a zona de tres quarts i ha enfilat cap a porteria, ha combinat amb Júnior i s’ha tret un xut precís amb la cama esquerra des de la frontal de l’àrea que ha entrat ajustat a l’arrel del pal. Golàs del cerveser que ha valgut els tres punts.

Amb el 0-1 i l’Ebro bolcat a l’atac, els vermells han comptat amb més ocasions per engreixar un marcador que no s’ha mogut més i que suposa el dotzè partit consecutiu sense conèixer la derrota pels de Luis García.

La temporada ja va arribant al seu final i amb tres partits per disputar, el pròxim per la Damm serà a casa contra el Montecarlo, dissabte vinent a dos quarts de set.