JF

Amb orgull

Espanyol 1-0 JUVENIL FEMENÍ

Jordi Pineda, departament de comunicació.

Partit corresponent a la jornada 4 de Preferent Juvenil Femení, disputat a la Ciutat Esportiva Dani Jarque i arbitrat pel col·legiat González Muelas.

El Juvenil Femení no ha pogut puntuar en la seva visita a la Dani Jarque tot i completar un partit molt seriós en el qual ha fet mèrits per aconseguir un resultat millor. Les noies de Pitu Romero han neutralitzat amb èxit l'Espanyol durant la primera meitat i han tingut empenta ofensiva a la segona, però en un matx molt igualat i disputat finalment s'han acabat imposant les locals per detalls. Les vermelles, això sí, han lluitat amb orgull fins al final i han generat ocasions per poder empatar, si bé el gol no ha arribat.

Durant el primer temps ha costat trencar la igualtat i ambdós equips s'han fet forts al darrere però els ha costat generar perill. Les cerveseres, intenses i molt ben organitzades sobre la gespa, han anul·lat les locals en atac i no els hi han permès arribar ni un sol cop amb claredat. De fet, malgrat que l'Espanyol els ha discutit la pilota, han controlat el matx i han intentat buscar les seves opcions en atac. La millor l'han trobat abans del descans amb una falta lateral molt ben dirigida que a punt ha estat de convertir-se en el 0-1, però la portera local ha acabat enviat el xut a córner amb una molt bona mà.

A la represa l'equip ha tingut molta més empenta ofensiva i ha arribat amb més perill a l'àrea blanc-i-blava. El primer avís ha estat de Núria Pon, que després d'una bona jugada individual ha acabat etzibant un xut ras des de la frontal que ha aturat la portera. L'Espanyol, això sí, també ha buscat amb més insistència el gol, i ha estavellat una pilota al travesser en els minuts inicials. Entre la defensa i Patri, que ha realitzat dues grans intervencions, han esvaït el perill i han mantingut la solidesa al darrere, però les locals, que han trepitjat més camp contrari, s'han acabat avançant a l'equador de la segona part amb una diana de Xesca.

Lluny d'abaixar els braços, l'equip ho ha seguit intentant per tots els mitjans i ha disposat de bones oportunitats per aconseguir l'empat. Paula ha tingut la igualada a les seves botes amb un xut que ha marxat fora per molt poc, i també Pon i Berenguer ho han provat amb arribades perilloses. Ja al temps d'afegit, Brao ha disposat d'una altra ocasió amb un llançament de falta que les blanc-i-blaves han enviat a córner, i el servei de cantonada posterior ha tornat a exigir a la portera local en una acció enrevessada a prop de la línia de gol.

Finalment l'equip ha acabat caient per la mínima al camp de l'Espanyol tot i completar un partit molt competit sobre la gespa, i la setmana vinent rebrà la visita del Reus a La Teixonera (18:30 h) amb l'objectiu de tornar al camí de la victòria.